RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rockehelter spiller i «stumfilm»


LOUDEST SILENT MOVIE ON EARTH: Musiker, skribent og aktivist Henry Rollins skal være med i "stumfilmen" Gutterdämmerung.
LOUDEST SILENT MOVIE ON EARTH: Musiker, skribent og aktivist Henry Rollins skal være med i "stumfilmen" Gutterdämmerung. Foto: Matt Sayles (NTB Tema)
Sist oppdatert:
Ikke akkurat kjent for å gå stille i dørene, skal størrelser som Iggy Pop og Henry Rollins bidra i en etter sigende rocka affære som blir omtalt som «den mest bråkete stumfilmen i verden».

I tillegg til Pop og Rollins skal blant andre Grace Jones og Eagles of Death Metal-frontmann Jesse Hughes ha roller i filmen «Gutterdämmerung» – en angivelig svært eksperimentell film som skal blande en rekke sjangre og filmatiske teknikker, ifølge musikkmagasinet Rolling Stone.

Handlingen går ut på at Gud har reddet oss ved å fjerne den «onde» gitaren fra Jordas overflate.

– Pønkengelen Vicious ser imidlertid ned på Jorda, og sender dette djevelens instrument tilbake til menneskeheten, forklarer regissør Björn Tagemose.

I jakten på å finne og destruere gitarene, vil vi møte på en rekke velkjente rockere. Når filmskaperne reklamerer med at det er snakk om en «stumfilm», er dette visstnok et høyst overdrevet PR-grep. Det ligger dog an til mye musikk og lite dialog, skal vi tro Rolling Stone. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere