RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rudd stilte i AC/DC-skinnjakke i retten


DØMT TIL 8 MÅNEDERS HUSARREST: AC/DC-trommeslager Phil Rudd møtte i retten i skinnjakke fra bandet - som for sin del har erstattet ham med en annen trommeslager mens Rudd soner i hjemmearrest.
DØMT TIL 8 MÅNEDERS HUSARREST: AC/DC-trommeslager Phil Rudd møtte i retten i skinnjakke fra bandet - som for sin del har erstattet ham med en annen trommeslager mens Rudd soner i hjemmearrest. Foto: Alan Gibson (Ap)
Sist oppdatert:
AC/DC-trommeslager Phil Rudd nektet mandag for å ha brutt bestemmelsene for hjemmesoning, skriver Reuters.

Rudd (61) ble i begynnelsen av juli dømt til åtte måneders husarrest for å ha truet med å drepe sin tidligere sikkerhetssjef, og for besittelse av narkotika. Bare ti dager etter at dommen falt, ble han ifølge Reuters siktet for å ha drukket alkohol, noe som kan føre ham rett i fengsel.

Nå er han ute mot kausjon frem til 24. november, da han skal møte dommeren i en to timer lang høring om det mulige bruddet på soningsbestemmelsene. Aktor i saken sier det er «svært sterke bevis».

Rudd har også anket dommen og straffeutmålingen, skriver Reuters.

Ifølge Daily Mail stilte Phil Rudd i retten i Tauranga på New Zealand iført en svart skinnjakke med AC/DC-motiv. Bandet har hyret inn en annen trommeslager for verdensturneen de nå er ute på. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere