Gå til sidens hovedinnhold

Salsa, reggae og teater i 2008

Når juleferien er over braker det løs på Trikkehallen med mye moro for barn og unge.

Kjelsås: Mandag 14. januar starter et 12-ukers dansekurs for ungdom i alderen 13-20 år på Trikkehallen. Kursene deles opp i Salsa Reggaeton og Latin Funk.

Salsa Reggaeton

Salsa Reggaeton er et morsomt kurs for deg som liker partymusikk, å bevege kroppen og vil lære noe nytt og spennende. Dette er en time hvor du lærer grunnleggende salsa trinn og du kombinerer det med reggaeton, en blanding av reggae og hip hop som er populært i dag - du har kanskje sett musikkvideoene til Jean Paul eller Daddy Yankee?

Latin Funk

Latin Funk er et kurs fullt av tempo og energi, hvor man lærer funk blandet med latinske bevegelser. Dette er et kurs som bare må oppleves. Begge kurs er både for jenter og gutter.

Barneteater

Søndag 27. januar klokken 13.00 blir det barneteater med Dunderfot & Frøken Sky. Dunderfot og frøken Sky er to poetiske og klovnaktige figurer. Dunderfot er artist. Og stor. Veldig stor. Frøken Sky er sky. De to er gode venner og opptrer med et show. Men så begynner frøken Sky å ødelegge og da blir Dunderfot sint. Og dermed blir de uvenner. Dumt, syns Dunderfot. Veldig dumt, syns frøken Sky. Men til slutt greier de å bli venner igjen.

Sammen med publikum

Forestillingen er bygget opp omkring sang og dans, regler og rim (gamle og nye), gjøglertriks og pek der samspillet med publikum spiller en vesentlig rolle. Forestillingen egner seg best for barnehager og for småtrinnet på skolen.. Barna engasjeres til å bli med på både de fysiske ablegøyene så vel som i språkleken. Skuespillerne er Maria Løkken og Tobias Vik. Forestillingen er produsert av Grenland Friteater.

Dataparty

Fredag 18. - søndag 20. januar arrangerer theLAN dataparty i Trikkehallen. Dørene åpner klokken 16.00 og stenger kl. 17.00

Reklame

Pondus-salg: Nå gjør du superkupp