Gå til sidens hovedinnhold

Salsa, teater og kunst

Trikkehallen har et allsidig vintertilbud.

Kjelsås: - Salsa håper vi virkelig kommer til å slå an. Vi har tro på samarbeidet med dette dansekompaniet og at det vil bli en hit blant både unge og voksne. Flinke er de utvilsomt, det har jeg selv erfart, smiler leder ved Trikkehallen, Anne-Berit Haavind.
I første omgang startes det opp tre kurs fra den 15. januar: Et for ungdom ved ungdomsskolen, et for ungdom ved videregående og et for voksne. Man ikke trenger å ha med seg partner. Teater og drama vil også stå i fokus denne vinteren. To jenter fra høyskolen skal sette sammen en teatergruppe med funksjonshemmede og funksjonsfriske medlemmer.
- Den ene av jentene sitter selv i rullestol og vet derfor hva det innebærer. De ønsker en teatergruppe som favner flere og som setter fokus på ulike elementer innenfor teater og drama, forteller Liv Husby.
En oppsetning mot slutten av prosjektet blir det også, men om den blir stor eller liten avhenger av oppslutningen.
- Vi tester ut helt nye ting nå, og vet derfor ikke hva vi kan vente oss, men vi tror og håper vi har truffet riktig, sier Husby.
Mot slutten av januar blir det i tillegg workshop og konsert med ungdom som spiller i de lokale korpsene og orkestrene. Ideen er at flere skal fortsette i korpsene også ettersom de blir eldre.
- Dette er et bra initiativ fra musikk- og kulturutvalget i bydelen og en fin måte å gi ungdom litt ekstra inspirasjon.
Lokalene egner seg godt til en varm kaffe eller te.
- Det hadde vært fint om flere hadde benyttet seg av dette stedet også utenom de faste arrangementene, avslutter Husby.

Reklame

Er dette årets beste påskeegg?