Gå til sidens hovedinnhold

Sang av full hals

Alle korene ved Art Musikal- og ballettskole fikk vist seg frem under konserten søndag.

Røa: Det var ren sangglede i Art Musikal- og ballettskoles lokaler i Aslakveien søndag ettermiddag. Anledningen var at barnekoret, ungdomskoret og voksenkoret (som kaller seg Queens Art) hadde korkonsert. Og sangen, den traff publikum midt i hjertet.
- Det var tydelig at de som hadde møtt opp ble sjarmert i senk av barnekoret, som sang flere sanger om klovner og fra musikalen Annie, forteller leder Gry Løvdal.
Videre sang ungdomskoret et knippe nydelige sanger fra blant annet musikalen Hair. Mens voksenkoret fikk vist hva de har klart på de siste månedene.
- Voksenkoret vårt som kaller seg Queens Art fikk endelig vist hva de har øvet på siden Art Musikalskole startet opp med kor i januar 2007. De sang blant annet "Seasons of love" fra musikalen "Rent", "Fascinating rhythm" og fellesnummer med alle korene som sang "Somewhere" fra "West Side Story". Det var utrolig god stemning og masse sangglede i våre lokaler, sier en tydelig fornøyd Løvdal.
Voksenkoret har for øyeblikket 12 medlemmer. Noen har sunget i kor før, mens for andre er det første gang. Koret ledes av Marte Helleseter mens søsteren Guro Helleseter leder både barnekoret og ungdomskoret.
- Å synge i kor er utrolig morsomt, sosialt og energigivende og vi trenger fortsatt flere medlemmer i alle grupper, avslutter Løvdal.

Reklame

Siste sjanse: Salg på Pyton-helt, Pondus og mye annet