Gå til sidens hovedinnhold

Siste kamp for Tufte

Fotballkarrieren til Tufte IL-spilleren Stian Jensen er endelig over, men Romsås-beboeren har ingen planer om å ligge på latsiden av den grunn.

VALLE HOVIN: Jeg må slanke meg, jeg har gått opp ti kilo siden forrige sesong, sier den stødige spissen til Lokalavisen Groruddalen.
- Hva er årsaken til dette, Stian?
Vi var i Brasil altfor lenge. Maten var så utrolig herlig der, og i tillegg har vi ikke trent like intensivt i år som i fjor, ler han.

Eventyret over

På lørdag i forrige uke spilte Tufte IL sin siste offisielle kamp. Motstander var Privatmegleren og hele 3000 tilskuere var til stede i Vallhall Arena. Under fjorårets TV-aksjon vant boligselskapet budrunden om å møte Norges dårligste topplag og kamp ble det.
Oppgjøret gikk av stabelen foran et ellevilt publikum, og inntektene fra arrangementet gikk uavkortet til Leger Uten Grenser.

Pitbullstil

I oppgjøret mot Privatmegleren var Stian Jensen ganske usynlig, men han mottok likevel skryt av lagets trener, Erik Thorstvedt.
Stian har hatt en veldig fin utvikling som fotballspiller. Før var han som en pitbull på banen, men nå har han roet seg ned litt, avslutter sjefen med et glimt i øyet.
Etter kampen mot Privatmegleren rundet Tufte IL av sin karriere med avslutningsbankett på Grand Hotel.

Reklame

Nå er det superpriser på Pondus-album