Gå til sidens hovedinnhold

Skal bryte forbannelsen

Etter å ha vært forfulgt av ulykker i ni år, håper Dead Hoodlums å ha brutt forbannelsen med andrealbumet «Blood Moon».

OSLO Øst: Vi ga ut skiva «Songs from the Damned» for ni år siden. Det skulle vi aldri ha gjort, sier frontfigur Simen Joner.

Siden den gang har nemlig bandet, som tidligere het «The Hoodlums», vært forfulgt av en serie uheldige hendelser.

Vi begynte i studio med det som egentlig skulle være en ukes demoinnspilling. Etter to måneder hadde vi en hel skive ferdig og over 100 000 kroner i ekstra utgifter. Utstyr for over 150 000 kroner ble bøffa fra bandbilen da den stod parkert i Gamlebyen natt til 1. mai. Da vi var ute på turné løsna hjula på bilen og frontruta sprakk, sjåføren mista lappen, bassisten vår forsvant til Spania på grunn av gjeld og en av vokalistene døde av kreft, forteller Simen alvorlig.

Nå håper han at forbannelsen endelig er brutt med deres andre plate «Blood Moon» som kom ut 10. november.

Nå vet jeg ikke helt hva som ligger i den tittelen, da, men vi får håpe på bedre tider. Vi har hatt vår dose og har alle vært med på litt av hvert, men nå er vi klare for å satse på musikken for fullt, konstaterer Simen.

Bandet har på sine reiser rundt i verden samla ti låter av glemte låtskrivere fra Texas til Patagonia, som de fremfører på sin særegne måte.

Vi kjører obskure coversanger som ingen har hørt om. Stilen kan best beskrives som psykotisk country, forklarer Simen som er strålende fornøyd med publikums tilbakemeldinger.

Flere har sagt at dette oser av musikkjærlighet og ekthet. Nå gleder vi oss bare til å spille live for flest mulig folk og gi dem et skikkelig show. Vi drar dit veien fører oss, sier Simen.

Reklame

Nå: Gjør et kupp på alt du trenger til løpeturen