Gå til sidens hovedinnhold

Skittent, men fint

De spiller noe så deilig enkelt som klassisk rock, og i kveld er Brut Boogaloo på Løkka- besøk for å vise fram albumet «Dirty living».

LØKKA: «Det er tight, det er massivt, det er rått, melodiøst, ekstremt fengende og rett og slett sexy». Det skrev avisa Nordlys etter den forrige plata til gutta i Brut Boogaloo, og de var slett ikke alene om å rose oslobandet opp i skyene da de etter mange år som liveband slapp plata for et par år sida.

Andre plate

Bandet ble nemlig dannet så tidlig som i det 20. århundre, og har en plate bak seg. Den ga de ut i 2006 og fikk navnet «When the dog takes over».

Både publikum og presse var den gangen fra seg av begeistring, og det er slettes ingen grunn til å tro at gjengen med Henning Solvang og Cato «Salsa» Thomassen i spissen ikke vil innfri når de entrer scenen på Parkteatret i kveld.

Bandets nye album ble spilt inn i Grand Sport Studios og ble sluppet 3. november, men i kveld er det altså klart for den store releasekonserten, som rockerne passende nok har lagt til østkanten.

«Det nye albumet drar inspirasjon fra det beste fra rockehistorien samtidig som det beviser at rock anno 2008 kan være både spennende og fengende», heter det i omtalen Parkteatret gir plata «Dirty Living».

Fokus på låtene

Brut Boogaloo har fått mye oppmerksomhet for sitt kreative låtskriverhåndverk, og også denne gangen er dette en rød tråd gjennom plata.

Bandet som foruten Solvang og Thomassen består av Børge Henriksen, Peter Bostrøm og Peter Olofsson går på scenen klokka 20 i kveld.

Reklame

Mobilselskap kutter prisene - sjekk hvor mye du sparer