RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skjønberg (91) nominert til ny Hedda-pris

Espen Skjønberg er nominert som beste medspiller i Tre søstre på Nationaltheatret, under offentliggjøring av Heddanominasjonene
Espen Skjønberg er nominert som beste medspiller i Tre søstre på Nationaltheatret, under offentliggjøring av Heddanominasjonene Foto: Berit Roald (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
- Det gjør inntrykk. Jeg er stolt av det, sier superveteranen, som tidligere har vunnet en æres-Hedda.

(Kultur:) Espen Skjønberg er nominert i klassen beste medspiller for rollen som Tsjebutykin «Tre søstre» på Nationaltheatret. Teatersjefen selv, Hanne Tømta, er nominert for beste regi.

Hedda-nominasjonene for teatersesongen 2014-2015 ble klare tirsdag, og Nationaltheatret er nominert til hele elleve priser.

– Det er rekordmange for oss, sier en fornøyd teatersjef.

BESTE KVINNELIGE: De fleste kjenner Marie Blokhus fra Side om Side på NRK. Her er hun i Fugletribunalet som hun er nominert til Hedda-prisen for.

Til den gjeve prisen som årets beste kvinnelige skuespiller er Marie Blokhus, Marianne Holter og Silje Lundblad nominert. Torbjørn Eriksen, Bjarte Hjelmeland og Terje Strømdahl er nominerte i klassen for beste mannlige skuespiller.

Hedda-prisene deles ut i ti kategorier. Årets prisutdeling finner sted på Nationaltheatret søndag 14. juni. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere