Det var en meget engasjert Adil som satt og pratet, barna satt som tente lys og hørte etter, kanskje vi har en liten stjerne her på Sinsen Kulturhus som kommer til å bli den nye Adil?

Adil fortalte om sin tid i Los Angeles og Dansefeber. En ting som han var meget opptatt av er at man skal følge sin drøm og ikke angre for noe som man har gjort, men for alt man ikke har fått gjort.

Forfatteren har fått vært med på flere oppsetninger blant annet West Side Story.

Moderne historie

Jungelboka, som har norgespremiere 9. oktober på Hovedscenen på Det Norske Teatret, er en litt annen historie enn hva vi er vant til.

Vi befinner oss i asfaltjungelen der de forskjellige dyrene er omskrevet til ulike ungdomskulturer, hvor vi finner representanter fra både østkanten og vestkanten i Oslo.

Forestillinga inneholder hiphop, break og streetdance akkompagnert av elektronika og perkusjon, live på scena.

Mulighet for dans

I tilknytning til forestillingen vil det også være en workshop.

Workshopen blir ledet av Adil og andre dansere / skuespillere fra produksjonen. Det vil være en omvisning i scenografien og man får oppleve spesialeffekter fra forestillingen på nært hold.

Et utvalg av deltakerne kan også få være med å danse. Det stilles ingen krav til danseferdigheter og du kan bare være tilskuer hvis du ønsker det.