Gå til sidens hovedinnhold

Soria Moria danser videre

Etter utallelige henvendelser, blant annet på Facebook, starter Soria Moria Dancing opp igjen. I kveld er det igjen klart for dans på Soria Moria.

Guttorm Andreasen startet opp Soria Dancing sammen med en kamerat for over fem år siden. Etter en liten pause har de valgt å satse igjen, men dog ikke så ofte som før.

- Vi er mye mer opptatt nå enn hva vi var før. Familie og jobb krever mer av tiden vår nå, sier han.

Stor suksess

Nå arrangerer de først et arrangement fredag 25.januar. Videre satser de på en dansekveld i mars og mai.

- Det har vært morsomt å arrangere. Vi opplever alltid kø under disse arrangementene, opplyser Andreasen og skryter av Soria Moria.

- Soria Moria er perfekt plass. Den tar rundt 250 personer og ligger litt utenfor alt. Stemningen er meget spesiell der, fortsetter han.

Krav på Facebook

Etter at han fikk henvendelser fra folk om at de måtte starte opp igjen suksessen, opprettet Guttorm en gruppe på Facebook.

- Plutselig var det over 500 medlemmer med, sier Guttorm og sier at interessen for nye klubbkvelder var enorm.

- Det ble et krav at vi startet opp igjen.

Alle aldersgrupper

-Hvem er det som kommer på Soria Moria Dancing?

- Det er en stor spredning i aldersgruppen og det er det som gjør det så spesielt. Vi har en spredning fra 20 til40 år og fellesnevneren er at alle smiler og har det bra, sier Andreasen.

- De som kommer danser og har det gøy. Mange av dem har sluttet å gå på byen regelmessig og vil heller være med på dette, avslutter han.

Der står følgende DJ'er klare og gleder seg:

*DJ 99 (WASABI) - Fram for et Multirytmisk Samfunn!
*DJ Friendly (NRK P3) - Norges Snilleste DJ!
*DJ Mingle - Danseglad Disco Hop!


Om DJ'ene:

DJ 99 heter Guttorm Andreasen. Han er grunnlegger av Soria Moria Dancing, står også bak Bar 99, er DJ over hele landet og er kjent fra NRK P2-programmet "Wasabi". DJ 99 har spilt på Sónarfestivalen i Barcelona og spilte i oktober på WOMEX i Sevilla. DJ 99 har en fullstendig Multirytmisk platebag helt uten grenser!

DJ Friendly heter Erik Eriksson og har laget musikkprogrammer på NRK P3 i haugevis av år, fra det mykeste myke til det harde og eksperimentelle. Norges Aller Snilleste DJ får deg til å danse til tunge elektroniske slag!

DJ Mingle heter Stine Sverresdatter Lind Øyen og er en av Oslos beste kvinnelige dj'er. Med sine ekstremt dansbare låter og sitt energiske vesen leverer hun alltid dansevarene! Soul, funk, disco, oldschool hip hop og R&B, alt i skjønn forening. Prepare to dance!

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping