Gå til sidens hovedinnhold

Soulkveld med Sofian

Sofian serverte myke soultoner til et gyngende publikum på John Dee sist lørdag.

Oslo: Her blir det mange låter, gjester og overraskelser, sa Sofian da han lørdag gikk på scenen på John Dee. Publikum var da godt spredt i lokalet i etasjen under Rockefeller, men Sofian sørget fort for å samle sine fans foran scenen. En av dem ble til og med ropt frem med navn sånn er det å kjenne artisten. Allerede minuttet ut i åpningssporet "45 Degrees" var den spredte forsamlingen forvandlet til en gyngende klynge foran scenen. På scenen sto Sofian med hele seks musikere og tre korister på laget. Slikt blir det lyd av.
Og det var ingenting å si på det som ble levert fra scenen. Sofian ledet an med mye av materialet fra debutalbumet "This Is Sofian". Mellom låtene pratet han avslappet og humoristisk med publikum og viste på alle måter at han absolutt føler seg hjemme på scenen.

Kongefamilien

Sofian er blitt kalt Norges soulprins, og venninnen Noora Noor sørget for at hele kongefamilien av soul var samlet, da "souldronningen" fra Holmlia ble med på scenen. Sammen sang de to duett på "Pride" og "She wants to know", og dermed var standarden satt for kveldens gjesteartister.
Senere fikk publikum også et møte med Kapricon fra Madcon. Han entret scenen etter å ha hjulpet til med å dra opp stemningen bak i lokalet tidlig i konserten.
Vi er her med folk som vet hva god musikk er for noe, sa Kapricon, før han rappet opp låta "Stank" i samarbeid med Sofian.
Soul-artisten fulgte på sin side opp med å kunngjøre sin avsky mot fordommer før han avsluttet med "People Are People". Skjønt, helt avsluttet ble det ikke. Publikum ropte taktfast på mer, og Sofian kom smilende tilbake på scenen.
Jeg håpet som f... at dere skulle rope meg tilbake, sa han, før han ga fansen det ønskede ekstranummeret.
Jeg håper som f... at dere skulle rope meg tilbake
Sofian

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem