Gå til sidens hovedinnhold

Stappfullt på Tveten gård

Etter en pause i skoleferien var det på'n igjen. Med hete søramerikanske rytmer i et stappfullt telt.

TVEITA: Alle veier fører til Rom, heter det. Slik er det på Tveten gård også. En time før konsertene i teltet kommer det folk fra alle retninger. På veier og stier som ellers er tomme.

Betyr mye

Og en time før har de gode hjelperne kaffen og pleddene klare.

Parkkveldene redder sommerhelgene. Det betyr mye for oss som bor her at det skjer noe i nabolaget, sier Liv Randi Johansen som sitter i sola og nyter kaffen.

Ja, og så greier de å skape skikkelig stemning her hver enesete gang. Opplegget og ikke minst artistene passer oss som har passert godt og vel de 17, sier Svåva Tveiten Andersen som også sitter på benken og nyter kvelden.

Begge bor like i nærheten, og begge er trofaste gjester på gården.

I perioder er vi innom nesten hver eneste dag, sier de, og blir litt drømmende i blikket når avisens utsendte lurer på hvilke artister de kunne tenke seg å se i teltet.

Ja, nå er jo Tom Lund og Trio de Janeiro her i kveld, men skulle det bli noen som ikke har vært her så må det bli Lillebjørn Nilsen, og kanskje den søte Alexander Rybak.

Møteplass

En nesten like hyppig gjest på Parkkveldene er bydelsdirektør Erik Kjeldstadli.

Dette er en av de gode måtene å bruke gården på. Alle i bydelen kan komme hit for å ha en hyggelig kveld.

Trio de Janeiro, med Tom Lund, Anne Marie Giørtz, Frøydis Grorud og Andreas Aase synes nok også dette er en bra møteplass, og åpner kveldens konsert med en Brasiliansk versjon av Sandbecks "Pengegaloppen".

Høstens program

Søndag 16.8. Parkkveld Tveten gård kl. 1800. Konsert ved Trio de janeiro.
Tom Lund, Anne Marie Giørtz, Frøydis Grorud og Andreas aase spiller gamle norske og brasilianske slagere.

Søndag 23.8. Parkkveld Tveten gård kl. 1800. Hege Rimestad og Annar By. Kvelden avsluttes med konsert ved Hilde Heltberg og datter Karoline
Hilde Heltberg kommer med ny CD i august.

Torsdag 27.8. ALLSANG for eldre kl. 1200. Påmelding tlf. 90127837 innen 24. august. Terese Kinzler og Øystein Vestre på piano og sang.

Søndag 30.8. Parkkveld Tveten gård kl. 1800. Vise- og allsang ved Leo Leornardsen og kvelden avsluttes med konsert ved Benny Borg På livets karusell

Søndag 6.9. Parkkveld Tveten gård kl. 1800. Konsert med Halvsøstra, og kvelden avsluttes med Jonas Fjeld og Ben Basgård.

Søndag 13.9. Parkkveld Tveten gård kl. 1800. Tom Lund og Viggo Sandvik : Sandbeckaften.
Kl. 2000: Det Norske sjømannkoret med sine 40 mann synger ramsalte shanties med lystig sjøsprøyt.

Fredag 18.9. Kulturnatt Tveten gård kl. 1800. Yngre Sølvgutter synger.
Kl. 2000: Eldre Sølvgutter synger. Forhåndspåmelding tlf. 90127837.

Søndag 1.11. MAGISK AFTEN. Vi følger opp tradisjonen med kulturarrangement på Tveten gård første søndag i november. I år blir det bl.a. besøk av Sølvguttene.

Reklame

Siste sjanse: Halv pris på alt fra Comfyballs