Gå til sidens hovedinnhold

Stort KISS-show på lørdag

Ikke bli sjokkert om du møter på voksne menn med maling i ansiktet på Karl Johan lørdag. Det er bare norske KISS-fans som gjør seg klar til konsert på Valhall!

OSLO: Lørdag kveld den 31.mai inntar KISS Oslo med sitt enorme show. Men allerede klokken 12.00 fyrer Kiss Army Norway i gang et heidundrende show på Saras Telt på Karl Johan.

Det blir fantastisk, sier øverste general i Kiss Army Norway, Stig Karlsen, til Lokalavisenfrogner.no.

Her er folk velkommen til å innta lunch og middag før konserten. Det blir selvsagt egen Kiss-meny både på drinker og mat. Til maten og drikken kan man nyte KISS-musikk og KISS-videoer på storskjerm. I tillegg kommer vi til å ha en konkurranse med fete premier, fortsetter han.

Enorm interesse

KISS ble dannet i New York i 1973. Bandet ble fort en hit blant folket med sine spektakulære konserter med hard rock, pyroeffekter, ansiktssminke og kostymer.

35 år senere er bandet fortsatt enormt populært, noe Kiss Army Norway kan skrive under på.

Hjemmesiden vår blir besøkt av mange tusen fans hver eneste dag. På de to konsertene KISS har i Norge ble 35 000 billetter revet bort. Så det er tydelig at KISS fortsatt engasjerer, sier Stig.

Han er også overrasket over hvor mange unge fans som stadig får øynene og ørene opp for det legendariske bandet.

KISS favner bredt og fansen er enormt engasjert. KISS-fans er definitivt ikke som andre fans. Eldre folk har KISS-produkter over hele rommet. Det er som et lite KISS-tempel i mange fans rom, ler Stig, som har ledet KISS Army Norway siden 1992.

Men det er også litt overraskende at KISS fortsatt trekker så mange unge fans. KISS engasjerer unge personer mer enn noen andre band tør jeg påstå.

Handler om å dele

Når KISS kommer til Oslo er det viktig for Kiss Army Norway å møte likesinnede fans.

Hos oss i Kiss Army handler det om å dele med andre og være i et fellesskap. KISS beriker tilværelsen vår, sier Stig.

Den øverste generalen i Kiss Army Norway var selvsagt på åpningskonserten til KISS i Oberhausen. Der var han så heldig han fikk møte bandet.

Konserten var over all forventing. Det var et fantastisk show. De leverer fortsatt varene. Faktisk så var det mer action og pyro enn på de andre konsertene jeg har sett. Jeg var imponert over hvor godt bandet holder seg., sier Stig Karlsen.

Stig har vært på ca 25 konserter og han er fortsatt imponert over bandet.

Dette var en av de bedre konsertene med bandet. Og jeg vil si til alle KISS-fans at det fortsatt funker veldig bra. Gene Simmons og Paul Stanley nærmer seg begge 60 år, men de holder seg enormt godt. Dette tror jeg har med at de tar avstand til både alkohol og stoff, opplyser Stig.

Hva er hemmelig heten til at de fortsatt holdet gående?

De er tidløs, det visuelle er sterkt og de appellerer til ett bredt publikum, avslutter Stig.

Så sett av lørdag 31.mai og ta turen til Saras Telt før konserten på Valle.

Reklame

Halv pris hos Ferner Jacobsen