Gå til sidens hovedinnhold

Strålende LutvAnnie

Sjetteklassingene ved Lutvann skole imponerte stort med sin versjon av musikalen «Annie».

Lutvann: Skolen er én av fem heldige som har fått profesjonell hjelp av Musikk i skolen for å sette opp «Annie». Gjennom to intensive uker har elevene hatt besøk av instruktører som har hjulpet elevene til å gjøre alt selv.

Historien om barnehjemsbarnet Annie som får en ny tilværelse hos Mr. Warbucks, er kjent og kjær for mange.

Med morsomme replikker, flotte kostymer og talentfulle prestasjoner imponerte elevene både lærere, foreldre, medelever og media gjennom fire forestillinger.

Dere er spesielle!

Hovedrolleinnehaver Caroline Forsberg (11) syntes ikke det var vanskelig å huske alt hun skulle si.

Nei, for vi kunne improvisere hvis vi glemte noe. Det har vært morsomt, og fint å ha dem her. Det er litt trist at det er over, sier hun.

Angjelia Asani (11) var med i sminke og kostymegruppa, og syntes også hun hadde lært mye.

Det var veldig kult å lære å sminke og sy kjoler, sier hun.

Instruktørene Anette Alfsvåg og Cornelia Børnick skrøt uhemmet av elevene etter siste forestilling i forrige uke.

Vi har vært på mange skoler, men denne er den beste! Vi pleier ikke alltid å skryte så mye, men dere er spesielle. Dere er flinke til å «backe» hverandre opp, i stedet for å si teite ting til hverandre. Alle er greie, og dere har klart dere så fint! Vi er imponert! sa de.

De har utmerket seg som en ålreit elevmasse. Vi har kost oss, og blitt ordentlig glad i dem, sier Alfsvåg til Lokalavisen Groruddalen.

Styrket fellesskapsfølelsen

Rektor Stein Arne Andersen angrer ikke på at elevene fikk legge bort alt annet skolearbeid mens de jobbet med prosjektet.

Nei, egentlig har vi jobbet med alle fagene. Det har vært helt fantastisk å få profesjonell hjelp utenfra. Det har hevet prestasjonene flere hakk. Alle har vært med, og vi har styrket fellesskapsfølelsen. Jeg er kjempeimponert over elevene. De har utviklet ansvarsfølelse, og fikset ting selv. Det vokser de på, sier han.

Reklame

NÅ: Knalltilbud på de superpopulære sekkestolene