Gå til sidens hovedinnhold

Svensker invaderer Prøverøret

Stand Up klubben Prøverøret på Dattera til Hagen og Reis Deg Komikerklubb presenterer 20. mai noen av Sveriges hotteste komikere: Özz Nûjen, Aron Flam og Jonatan Unge!

Slikt superbesøk er ikke dagligdags på Grønland.

Özz Nûjen har vært med i gamet i femten år, og er en av Sveriges aller største og morsomste standup-komikere. Han har vært en av de faste deltakerne i tv-programmet Stockholm Live, og med sin kurdiske bakgrunn kan du være sikker på at noen av fordommene dine blir tema.

- Özz Nûjen er en av de virkelig store komikerne i Sverige, dessuten spiller han for tiden i en ny Wallander-serie, der han er skikkelig skummel gangster-boss, uttaler André Jerman.

Kulturer møtes

Aron Flam er et av de nye stjerneskuddene i Sverige. Deadpan-komikeren leverer svart og intelligent humor. Flams jødiske bakgrunn er også med på å gjøre komikeren unik.

Jonatan Unge er et annet stjerneskudd på komikerhimmelen i nabolandet om dagen. Han har visst seg som en stødig standup-komiker, og har blant annet deltatt i humorprogrammet "Grillad" på svensk tv.

- Sjelden får Oslo besøk av så spennende komikere fra nabolandet. Med muslimer, jøder, svensker og nordmenn på scenen, bør du ikke gå glipp av denne unike kvelden på Prøverøret, sier André Jerman.

Sjeldent besøk

Kveldens konferansier er André Jerman (forøvrig Norges eneste standup-komiker med jødisk bakgrunn) er meget fornøyd med at de tre stjernene fra Sverige tar turen til Oslo.

- De svenske komikerne gleder seg stort til å gjøre klubbjobber i Oslo, og det er utrolig hyggelig at de gidder å ta turen til Grønnland og den lille scenen på Dattera til Hagen, avslutter Jerman.

Gå ikke glipp av denne unike kvelden på Dattera til Hagen onsdag 20. mai klokken 20.00

Reklame

Dette påskeegget er nesten for godt til å være sant