Gå til sidens hovedinnhold

Ta bilde med Radioresepsjonen

Steinar og Tore Sagen og Bjarte Paul Kjøstheim inviterer så mange som mulig til fellesfotografering på Ekebergsletta tirsdag klokken 13.

EKEBERGSLETTA/MARIENLYST: Til dere der ute som har mulighet og lyst, så blir det altså fellesfotografering av dere lyttere og oss i Radioresepsjonen den 9. desember klokken 13 på Ekebergsletta i Oslo. Fint hvis så mange som mulig kan være med, til tross for litt vanskelig tidspunkt og sted for de av dere som jobber eller går på skole eller befinner dere andre steder i verden. For de av dere som er arbeidsledige, trygdede eller sykmeldte, men allikevel oppegående bli med hvis du liker programmet, skriver Radioresepsjonen på sine nettsider.

Lettbeint underholdning

Radioresepsjonen omtaler seg selv som hoffleverandører av lettbeint underholdning. Fire dager i uka underholder Steinar Sagen (alias Skipper'n), Tore Sagen (alias Matrosen) og Bjarte Paul Kjøstheim (alias Gallionsfiguren) P3-lytterne med sketsjer, onelinere, dilemmaet og annen lettbeint underholdning.

Brødrene Sagen gikk på barne- og ungdomsskole på Hallagerbakken og Holmlia og videregående skole på Nordstrand. Bjarte Paul Kjøstheim kommer fra Randaberg.

Kjører bil

Bakgrunnen for fellesfotograferingen er et ønske fra lytterne om å se bilder av radioresepsjonistene med bilene deres.

Tore Sagen kjører en Mercedes, mens Bjarte Kjøstheim kjører en Honda Civic. Steinar Sagen har ikke lappen, men holder på med å ta førerkortet sammen med sin favorittkjørelærer Lise. Derfor sitter Steinar for det meste på med sine kolleger. Det hender også at han tar buss.

Alle får kopi

Det er ikke avgjort hvor på Ekebergsletta fotograferingen skal foregå, men dette offentliggjøres på Radioresepsjonens nettsider eller på Lokalavisen sine nettsider.

Alle som deltar på bildet får selvfølgelig en kopi av mesterverket i ettertid. Skulle bare mangle!, skriver Skipper'n, Matrosen og Gallionsfiguren på nettsidene sine.

Ifølge Radioresepsjonen er det en av NRKs aller beste stillfotografer som vil forevige de fremmøtte. Hele seansen blir også behørig dekket av P3TV.

Håper du kommer vi gleder oss! sier radioresepsjonistene.

Reklame

NÅ: Stort salg på sport og friluft