Gå til sidens hovedinnhold

Talentjakt i Nydalen

Dette hadde jeg aldri trodd jeg skulle bli med på! flirer Ann Kristin Topp Vestly. TV2 jakter på Norske talenter, og i helgen blir det fri utfoldelse i Nydalen Studios.

Nydalen: Torsdag ettermiddag står Ann Kristin Topp Vestly og Ken Roger Hansen fra Sandefjord bakerst i køen i Nydalen Studios med hver sin gitarkoffert. Rommet er fylt av spenning. Et kamerateam baner seg vei gjennom den smått utålmodige folkemengden.

Han overtalte meg i morges til å dra. Så det hele er ganske spontant, sier Ann Kristin og nikker mot makkeren.

Hun skal synge en egenkomponert sang, og jeg er «backing-bandet». Jeg er ganske sikker på at hun går videre, mener Ken Roger bestemt.

Jeg har ikke helt bestemt meg for hva låta heter. «My song» passer kanskje? spør Ann Kristin.

Musikken hennes er en blanding mellom Alanis Morisette og Janis Joplin, forklarer Ken Roger, men Ann Kristin er ikke helt enig.

Det er det han som sier. Jeg har spilt country i mange år, men denne låta er litt annerledes. Det er nok en litt egen stil, smiler hun.

Men jeg hadde aldri trodd jeg skulle melde meg på en talentkonkurranse!

Flest musikalske

Produksjonsselskapet Monster og TV2 har reist rundt i hele landet og holdt auditions til det nye programmet «Norske talenter». Konseptet er enkelt dette er en talentkonkurransen hvor alle kan delta uansett alder og talent, opplyser TV2.

Likevel var det flest musikalske innslag blant de håpefulle Nordre Aker Budstikke snakket med på torsdag. Den åpne auditionen var nemlig den siste sjansen for alle som ikke hadde meldt seg på tidligere.

13-åringen Ailinn Martinsen Staurvik og Atcha Janchakun fra Ekeberg skulle synge Christina Aguilleras «Here to stay», og tok mer enn gjerne noen strofer mens de ventet på å komme inn til dommerne.

Jeg tror de er ganske strenge, mente Atcha.

Men vi mener jo vi er gode nok til å gå videre. Man må ha tro på seg selv, sa Ailinn til venninnen.

Eget management

Dagfinn og Kristin Gressberg hadde reist helt fra Eidskog ved Kongsvinger for at den 13 år gamle datteren og søsteren Mathilde skulle få prøve seg foran dommerne.

Vi er managementet hennes, humrer pappa Dagfinn, mens de to venter spent utenfor.

Hun skriver sanger selv og har deltatt i mange klokale talentkonkurranser. Hun meldte seg på dette selv, så vi er her for å støtte henne. Jeg håper for hennes del at hun går videre denne gangen og får en bekreftelse på talentet sitt, sier han om datteren.

Mange forbinder nok indre østland med dansebandmusikk, men det er mer variert, det er Mathilde et bevis på, sier far og datter og krysset fingrene for lillesøster Mathilde.

Dommerpanelet beatående av Thomas Gjertsen, Mia Gundersen og Jan Fredrik Karlsen skal denne helgen møte alle de som har gått videre fra de innledende rundene. Helgens auditions spilles inn foran publikum, og hvis du ønsker å se talentene som har gått videre kan du møte opp i Nydalen studios, Gullhaug torg 3, lørdag kl. 10.30 og 16.30, eller søndag kl. 10.30.

Reklame

NÅ: Knalltilbud på de superpopulære sekkestolene