Gå til sidens hovedinnhold

«Tommylife» hyller Maria Amelie

Med en topp bestående av fjær og bilder av Maria Amelie, entret blogger Bjørnar «Tommylife» Løberg den rød løperen på Oslo Fashion Week tirsdag.

SENTRUM: Vårens Oslo Fashion Week (OFW) ble satt i gang på Oslo Kongressenter tirsdag kveld, og det var en fargerik kveld både på catwalken og på den røde løperen.

Og blogger Bjørnar «Tommylife» Løberg sto for det kanskje aller mest fargerike innslaget. Han kom i en topp bestående av fjær som var dekorert med bilder av Marie Amelie. Antrekket til bloggeren var en hyllest til Amelie.

SE BILDER FRA OSLO FASHION WEEKS ÅPNINGSDAG HER

Som alltid trekker OFW en rekke kjendiser, og de benytter seg av sjansen til å få vise både kveldens antrekk og seg selv fram.

Simen Staalnacke fra Moods of Norway stilte selvsagt i fargesprakende Moods dress, og Mariann Thomassen var også kledd i kjent stil med mye farger og originalitet.

Kveldens konferansier var nok en fargesprakende person, nemlig Christine Koht. Hun åpnet showet som en ekte catwalk-stjerne, men selvsagt i Christine Koht-stil med ekstra mye farger, «glam» og show.

SE BILDER FRA OSLO FASHION WEEKS ÅPNINGSDAG HER

I løpet av kveldens åpning fikk hun danse seg ned catwalken flere ganger. Der rakk hun både å plante et kyss på Didrik Solli Tangen på første rad, og ta en dans med Simen Staalnacke og bade han i konfetti.

Dette var bare åpningen og første kveld av vårens OFW, så det kan se ut å bli en fargesprakende uke!

SE BILDER FRA OSLO FASHION WEEKS ÅPNINGSDAG HER

Reklame

Endelig på lager igjen: Verdens smarteste ladekabel til mobil er norsk