RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Trailerbonanza under Comic-Con: Se de største nyhetene

Sist oppdatert:
Festivalen byr på nyheter om utvidelse av Marvel-universet, Will Smiths nye orkepartner og actionfulle oppfølgere.

Med sitt utspring i tegneseriekulturen, bringer Comic-Con i San Diego hvert år på nyheter om kommende lanseringer på en rekke formater. Uken for årets tegneseriefestival er kommet - noe som betyr et daglig storslipp av trailere fra kommende storfilmer og TV-serier.

Under følger en rekke trailere av de største nyhetene som ble sluppet under årets Comic-Con i San Diego.

Kingsman: The Golden Circle

Historien om den superhemmelige organisasjonen i Kingsman: The Secret Service fra 2014 får en oppfølger. Traileren viser at filmen blir full av action og vil ha en god dose humor.

Marvel's Inhumans

Marvel-universet utvides med en ny TV-serie om et isolert samfunn av supermennesker som slåss for å beskytte seg selv. Dette blir Iwan Rheons nye kamp om makt etter at han slo gjennom som Ramsay Bolton i Game of Thrones.

Bright

Bright følger Will Smith som politimann i et fantasi-Los Angeles full av gjengkriger og høyklasse-alver. Sammen med sin nye orkepartner jakter de på en magisk tryllestav.

Brigsby Bear

Indie-komedien gjorde stor suksess under Sundance Film Festival og forteller historien om en manns liv etter å ha bli sluppet fri fra kidnapperne han trodde var sine foreldre.

Krypton

Den nye TV-serien skal vise historien om Supermanns bestefar 200 år før Krypton ble destruert. Bli med når teaseren inviterer deg til å "oppdage opphavet til en legende."

Pacific Rim: Uprising

"Join the Jaeger Uprising", sier John Boyega. Du så han kanskje først som Finn i Star Wars og vil nå få se han som Idris Elbas sønn i robotaction-oppfølgeren Pacific Rim: Uprising.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere