Gå til sidens hovedinnhold

Ungdommene herjet i rampelyset

Forestillingen "Cabaret versus hiphop" har ut- viklet seg til å bli et kulturelt høydepunkt i Bydel Alna.

TVEITA: Ungdommene inntok scenen på Hellerud videregående skole med stil lørdag ettermiddag.

Lørdagens show var det tredje i rekken. Ungdommer fra hele bydelen fikk muligheten til å vise seg fram og de skuffet ikke.

Mange stilarter

De frammøtte fikk se alt fra hiphop og breakdance til vakker sang og drama.

Og det er nettopp dette som er "Cabaret versus hiphops" store styrke. Mange stilarter smeltes sammen og sammen blir de dynamitt på scenen.

Etter konserten var både artister, dansere og arrangører lettet.

Samtlige var godt fornøyd med showet og innsatsen.

Mira Kristiansen fra Lindeberg danser i Untouchabel. 18-åringen leverte sammen med resten av gruppa et energisk avslutningsshow.

Fornøyde artister

Det var utrolig kult å danse i dag. Vi var spente før showet, men sånn må det være. Vi har øvd i en måned på denne dansen. Det er dette vi lever for, sier Mira til Lokalavisen Groruddalen.

Også gutta i Gatas Spor var fornøyde. Duoen har rappet sammen i fire år.

Det gikk bra, vi fant flyten tidlig, og da var det bare å kjøre på. Det virket som at publikum likte det, og det er viktig, sier Imran Irshad (14) fra Trosterud.

Nå gleder gruppas andre halvdel seg til UKM. Gagii Bakiji (14) klarer nesten ikke å vente.

I dag gikk det bra, nå må vi bare lade opp til UKM. I fjor gikk vi videre til oslofinalen. Det skal vi klare i år også, sier han.

Driftsleder på Tveita fritidsklubb Carl Fredrik Olafsen, mener "Cabaret versus hiphop" har utviklet seg til å ble en nærmest helproff forestilling.

Showet har utviklet seg veldig siden oppstarten for tre år siden. Det er tydelig at denne forestillingen er viktig for mange, og det er moro å se. "Cabaret versus hiphop" har blitt en god tradisjon, mener Olafsen.

Reklame

Best i test: Maskinene som gjør frityrmaten sunn