Gå til sidens hovedinnhold

Ut av jukeboxen...

Status Quo er sannsynligvis den gruppa som har hatt flest hits på britiske hitlister. Den 25. mars kommer kongene av boogierock til Oslo.

SENTRUM ØST: Whatever you want. What ever you like... Også videre, også videre... Du trenger ikke akkurat å være fan av sjangeren for å ha hørt en av de utallige hitsene til det britiske bandet dundre ut av jukeboxen i puben på hjørnet eller bilstereoen til far.

Klassikere

Francis Rossi og Alan Lancaster med følge har havnet på britiske hitlister med hele femti låter i løpet av åra de har holdt det gående. Etter sigende godt frontet av «Rockin' All Over The World» og «Whatever You Want» (referert innledningsvis).

Gamle travere

Gruppa har holdt det gående helt siden 1962. Dog under andre navn fram til 1967 da de landet på det endelige Status Quo. Med tanke på antallet hits kan det nok ha vært klokt å beholde navnet i årene som kom...

Som så mange andre band med noen år på baken har medlemmer kommet og gått, men de lett gjenkjennelige riffene har vært der hele tiden. Er du klar for en kveld med nostalgi og litt vrikking på dansegulvet er nok dette konserten for deg.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis