Gå til sidens hovedinnhold

Ute blant folk

Lurer du på hva personen bak bordet på CC Vest driver med? Det er Ullern kirke, som har tatt turen dit folk ferdes.

Lilleaker: - Vi håper etter hvert at folk husker på at vi er her, og derfor vet at de kan ta turen ned hit enten mandag eller torsdag. Det er sikkert enklere enn å ta en tur i kirken hvis man lurer på noe, sier kateket Ingunn Berit Galdal.

Populært tilbud

Siden 29. august har Ullern kirke hatt et eget bord ved La Baguette i første etasje på CC Vest. Galdal hadde første dag på senteret da Ullern Avis Akersposten tok turen.
- Jeg hører fra mine kollegaer at det allerede er blitt et populært tilbud, og det er hyggelig. Dette har også blitt prøvet ut andre steder i landet og også der har det blitt positivt mottatt, forteller Galdal.
Unge mennesker, middelaldrene og eldre traver forbi oss på vei til første ærend. Et par stopper nysgjerrig opp og tar med seg noen brosjyrer.
- Jeg vil at folk skal kunne prate med oss om alt mulig. Rett og slett det de har lyst til. Vi er en folkekirke og derfor er det helt naturlig at vi skal møte folk der de er, sier hun.

Impulser

Mens kassene klirrer på alle kanter sitter Ingunn Berit Galdal og venter ved siden av et tent lys.
- Vi har hele tiden behov for å vise at vi også jobber resten av uken og ikke bare på søndager. Vi har behov for impulser fra andre mennesker og behov for å vite hva nettopp de tror og tenker, påpeker hun.
En ung jente har stoppet opp foran bordet. Kanskje hun snart skal konfirmeres, eller kanskje det er andre ting hun trenger et svar på. Uansett er Ingunn Berit Galdal der for å gi svar.

Reklame

Manchester City slår lillebror Manchester United søndag