Gå til sidens hovedinnhold

Velkommen til RevyTube

Innholdet i årets nordstrandrevy røpes ikke før premieren 8. januar, men at den er basert på nettstedet "YouTube, broadcast yourself" er ingen hemmelighet.

Nordstrand: Instruktørene våre, Andreas Jebsen og Håkon Halvorsen Hortemo, ønsket å bruke film i revyen ved å vise små innslag mellom sketsjene. You Tube passer godt inn i det konseptet. Nettstedet er en "hype", altså veldig populært akkurat nå, et sted hvor folk fra hele verden legger ut private bilder og videoer for å bli sett, forteller revysjefene Mari Langsveen og Iselin Nordal.

For alle aldre

Og det er jo nettopp å vise oss frem vi skal i årets revy. Vi skal stå på scenen, parodiere kjendislivet og vi skal ha mye kontakt med publikum. De skal være aktivt med i RevyTube. Men ingen må bli redde av den grunn. De kan glede seg, dette er bare morsomt. For årets revy passer for alle aldre med sang, dans og liveband, forsikrer Iselin.

Ingen "proffer"

Hundrevis av timer har gått med i forberedelsene til den 71. skolerevyen. I juleferien har elevene øvd nesten døgnet rundt. Tradisjonen tro medvirker åtte skuespillere, fire av hvert kjønn, men totalt er 260 personer på en eller annen måte involvert i oppsettingen.

Lyd, lys, scene, rekvisita, sminke, PR, fest og kosegruppe. Alle er like viktige. Og vi er veldig stolte over at elevene gjør alt selv. Vi har ikke brukt penger på å leie inn noen "proffer", sier Mari.

Slå Lambertseter

Nettopp derfor er både hun og Iselin ekstra spente på responsen på RevyTube.

Lambertseter skole er kjent for å ha den "feteste" revyen når det gjelder lys og lyd. Vi er liksom blitt sett på som "putterevyen". Men i år skal vi vise at også vi kan. Ja, kanskje vi kan enda bedre enn dem, smiler de to revysjefene.

Nordstrandrevyen spilles hver dag fra 8.-24.januar klokken 19.00. RevyTube har også egen nettside, www.nordstrandrevyen.noPublikum skal være aktivt med, men ingen må bli redde av den grunn

Revysjefene for YouTube

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien