Gå til sidens hovedinnhold

Vi kårer vestkantens kuleste russebuss!

Ullern Avis Akersposten kårer områdets kuleste russebuss! Hva synes du om russebussene i Ullern og Vestre Aker? Skriv inn din kommentar, og du kan være med å påvirke kåringen!

OSLO VEST: "Russebiler og russebusser er forbudt på skolens område. Det gis ingen dispensasjon til russebilkåring eller liknende."

Mange reaksjoner

Slik lyder regel nummer tre i Utdanningsetatens nye fellesreglement for videregående skoler i Oslo. Mange russ er skuffet over at det ikke blir noen skolekåringer.

Vi har fått veldig mange reaksjoner. Det er spesielt mange som reagerte på at det nye regelverket kom så sent. Hverken vi eller Russens hovedstyre fikk kjennskap til dette før 4. april, og mange hadde da allerede begynt å planlegge skolekåringer. Hvis vi hadde fått vite om dette tidligere, hadde det vært mulig å legge skolekåringene til andre steder, sier Mia Skard, i R-O-K-gruppen.

Kjempekult!

Vi i Akersposten har nå bestemt oss for å lage en helt egen lokal aviskåring av nærområdets kuleste buss. Dette faller godt i smak hos Sophie Stabell, som sitter i russestyret på Ullern Videregående skole.

Det er kjempekult! Det er mange som bruker veldig mye tid og penger på bussene sine, og da er det morro å få vist dem fram til så mange som mulig. Spesielt nå når det ser ut som skolekåringene faller ut, sier hun.

Bare på Ullern er det rundt 15-20 busser, anslår Stabell. Akersposten vil legge spesiell vekt på kreativitet og konsept under kåringen. Det er ikke nødvendig å ha brukt mye penger for å bli den kuleste bussen! Det holder at noen av bussens medlemmer er fra bydelene Ullern eller Vestre Aker for at bussen skal være kvalifisert for å delta!

I juryen sitter ansvarlig redaktør Ivar Brynildsen, sjef for avdeling og oppvekst i Oslo Røde Kors, Vidar Remfeldt, og nettjournalist Linn Kongsli Lundervold.

Vinneren blir offentliggjort på forsiden, og med stort oppslag i Ullern Avis og Akersposten 15. mai. Det blir også kåret en hovedvinner, på tvers av alle Lokalavisene Oslo.

Reklame

Prøv gratis: Få HBO, Viaplay, Paramount+ og mange TV-kanaler ett sted