Gå til sidens hovedinnhold

- Viktig for snowboardinteressen

Holmenkollen: I Norge regner man med at det er 250 000 aktive og mindre aktive snowboardere. Til tross for den store interessen for sporten, er det få som organiserer seg. Den siste tiden har Norsk Snowboardforbund opplevd en økt interesse for å melde seg inn i klubben.
- Snowboard er en ung idrett og på mange måter på grasrotnivå. Det er en idrett som organiseres av de unge selv og på mange måter er det veldig positivt. Da gjøres det på egne premisser. De unge tar selv ansvar og ledelsen. Det lærer de mye av, sier president i Norges Snowboardforbund, Ola Keul.

Forbundet jobber likevel aktivt for å rekruttere nye medlemmer og Keul mener arrangementet The Artic Challenge er viktig for idretten.
- Disse arrangementene er viktige for interessen for snowboard i Norge. Det at flinke og profilerte folk som Terje Håkonsen er involvert, gjør dette til et av de eventene som får mest medieoppmerksomhet, sier han.
- Det er også fint at det i år holdes i Oslo. Som regel er det langt for oslofolk å reise til disse arrangementene, mens nå kan de ta T-banen rett opp.

Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen