Gå til sidens hovedinnhold

Vinnerne vil spille vanlig gitar

Oslomesterskapet i Guitarhero ble en gedigen suksess. - Jeg tror vi nærmest hadde publikumsrekord og stemningen var høy hele kvelden, sier Nina B.Olson.

- Vi hadde ungdommer fra hele byen og det var foreldre innom og andre skuelystne. Alle deltakerne var utrolig flinke og det var vanvittig imponerende å se på for oss andre. Jeg tror vi har klart å samle kremen av guitarhero-gitarister i Oslo, opplyser arrangør, Nina Olsen. Til Lokalavisenfrogner.no.

Mestere

Det var delt inn i to klasser. I Expert-klassen vant Fredrik Thorp Adland fra Snarøya vant med god margin.

- Dette var visstnok hans tredje seier i guitarhero-konkurranse. Han fikk med seg en el-gitar av merket Schecter, opplyser Nina.

Førsteplassen i klassen "Hard" gikk til Anders Ingebritsen. Han fikk med seg en lekker turkis Yamaha el-gitar sponset av Musikkbørsen.

Vil spille vanlig gitar

I tillegg til gitarene fikk vinnerne møte Kaizers Orkestra backstage. Der fikk de signert gitarene sine og hilse på diverse musikere.

- Begge vinnerne erklærte at de skulle begynne å spille "ordenlig" gitar fra nå av, sier Nina til Lokalavisenfrogner.no.

- C@feEn vil gjerne takke alle sponsorer av konkurransen. Uten støtte til premier hadde konkurransen ikke blitt så bra, fortsetter arrangøren.

Det ligger også an til at dette blir en tradisjon.

- Hvis guitarhero er like populært til neste år satser vi på at dette blir en tradisjon på C@feEn, avslutter Nina.

Reklame

NÅ: Knalltilbud på de superpopulære sekkestolene