Gå til sidens hovedinnhold

Kunne vært med i verdens største boyband

Ryan Gosling kunne fått jentene til å hyle for mange år siden.

(SIDE2): Ryan Gosling kan neppe klage over suksessen som skuespiller de siste årene, men karrieren kunne trolig tatt av tidligere, dersom han hadde hatt troa på naboen i unge år.

Da Gosling var del av Disneys kjendisklekkende Mickey Mouse Club, sammen med blant annet Justin Timberlake, bodde han også nemlig samme sted som AJ McLean (35) fra Backstreet Boys, som var helt i startgropa på den tiden.

- Han snakket alltid om Backstreet Boys og om hvor store de kom til å bli. Han hadde en poster på veggen av dem der de bodde, forteller Ryan, som sier han hadde sjansen til å være med.

- Men vi var mer «Det kommer aldri til å skje. Har de ikke allerede gjort det med New Kids On The Block? Dere er litt sent ute ...». Jeg tok feil.

Gosling hevder dog han ikke bruker tid på å tenke på det som kunne vært.

- Jeg kan ikke leve i fortiden, jeg må leve nå. Det skipet har seilt.

Men til tross for at han ikke angrer, har han spøkt med AJ og sagt det er hans skyld, som aldri har returnert Ryans telefonoppringninger. AJ på sin side ber selvsagt om unnskyldning for det, og fortalt at det har sammenheng med at han ikke har Ryans telefonnummer.

- Jeg er lei meg jeg ikke ringte deg tilbake. Dersom vi noensinne skal ha et sjette medlem i Backstreet Boys, så ringer jeg deg.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Reklame

Sommerens kuleste badeflåter

Kommentarer til denne saken