Gå til sidens hovedinnhold

Kombiner jobb og utdanning

BIs deltidsstudier gjør det mulig å jobbe og studere samtidig.

På BI har du mulighet til å velge om du vil melde deg på et enkeltkurs eller et program som du senere kan inkludere i en grad, eller om du vil starte på et lengre studium på bachelor- eller masternivå. BIs deltidsstudier og kurs er fleksible både i oppbygging og i gjennomføringsform.

Enkeltkurs kan bli studier
Alle BIs kurs er kategorisert under fagområder og i forskjellige kurskategorier. Alle kursene kan gjennomføres enkeltvis eller inngå som del av et studium, dersom du finner ut at du er interessert i å ta en bachelor- eller mastergrad.

Bachelorstudier på deltid
Bachelorstudiene BI tilbyr på deltid, har en definert fagsammensetning som du kan gjennomføre etter en fast studieplan. En annen løsning er å ta ett og ett kurs om gangen i eget tempo. Husk å holde kontakt med studieveileder dersom du velger denne gjennomføringsformen, da kursporteføljen i studiet kan endres over tid.

Erfaringsbaserte masterstudier på deltid
Master of Management er et masterstudium der du kan velge hvilke tre masterprogrammer som skal inngå i din grad. Du kan velge blant rundt 40 programmer. Hvert program er en selvstendig og avsluttende enhet som kan gjennomføres uavhengig av graden og i en rekkefølge og et tempo som passer for deg.

BIs deltidsstudietilbud er tilrettelagt gjennomføring og undervisning slik at det er mulig å studere ved siden av jobb og familie.

Nettstudier
BI Nettstudier tilbyr kurs og studier som gir deg mulighet til å kombinere utdanning, jobb og familie i en travel hverdag. Det faglige innholdet er det samme som ved deltids- og heltidsstudier. Den eneste forskjellen er undervisningsformen.

Nettstudier er en fleksibel metode som gjør det mulig å studere når du vil og hvor du vil, i det tempo du vil – tilpasset din livssituasjon. BI har tilbudt fjernundervisning siden 1996 og er i dag Norges største tilbyder av nettbasert utdanning innen økonomisk-administrative fagområder og er blant Europas største tilbydere av nettstudier. Les mer om BI Nettstudier her

Kommentarer til denne saken