Kurslisten
Annonsebilag

Er du og din bedrift sikret mot hackere?

Bli med inn i en hackers verden, og lær hvordan du skal sikre deg bedre på nett.

Hvordan jobber en hacker, og hvor enkelt er det å knekke et passord? I en spennende og lærerik workshop om hacking får du et innsyn i hvordan hackere jobber, nettopp for at du skal kunne beskytte deg eller ditt firma bedre.

Les mer om kurset her.

I kurset får du en blant annet opplæring i hvor vanskelig det er å knekke forskjellige typer passord, samt hvordan hackeres angrepsteknikker fungerer. Hvordan mapper man opp nettverkstrukturen hos en organisajon? Hvordan avlytter man nettverkstrafikk?

Praktisk tilnærming

Det er en kjent sak at man er utsatt for angrep når man er online, men det er få som vet hvor lite som egentlig skal til før personlige data og sensitiv informasjon er tilgjengelig for andre. Du får selv prøve deg på en rekke ulike hackingteknikker, så du virkelig skal opparbeide en forståelse for hvordan metodene fungerer. I tillegg får du en innføring i dagsaktuelle problemstillinger, og ikke minst praktiske råd fra forelesere med mange års erfaring innen sikkerhetsspørsmål.


Bli kjent med metodene

I løpet av workshoppens 3 dager gjennomgås områdene "informasjonsinnsamling", "kartlegging", "passord", "angrepsteknikker" og "WLAN". Under sekvensen om passord, vil følgende punkter tas opp:

  • Hvor vanskelig er det knekke ulike typer av passord i Windows-miljø og hvor lang tid tar det?
  • Ekstrahere passord gjennom Cache Hash dumping
  • Knekke passord med Brute force, dictionary och Rainbow Tables
  • Hvilke programvarer finnes for å knekke passord og hvordan fungerer de?

For bedrifter er det også spesielt interessant å få en innføring i hvilken informasjon som egentlig ligger tilgjengelig om selskaper på nettet, og hvordan denne informasjonen brukes av hackere.

Det praktiske kurset arrangeres av NITO (Norges ingeniør-og teknologorganisasjon) i samarbeid med Sveriges ingeniører, og avholdes i Lakkegata 3 i Oslo. Kurset anbefales spesielt for teknikere, systemadministratorer og konsulenter, så vel som deg som har grunnleggende kunnskaper om nettverkskommunikasjon og vil lære mer om hacking og sikkerhet.

Les mer om kurset og registrer deg her.