Gå til sidens hovedinnhold

- Holder på å le meg i hjel når Tone blir forbanna

Idol-dommer Kurt Nilsen liker å få Tone Damli rødsprengt i ansiktet.

POPSENTERET(SIDE2 ): - Jeg holder på å le meg i hjel hver gang vi klarer å få Tone forbanna. Hun blir rødsprengt i trynet og er steike sint, flirer Kurt Nilsen.

- Vi har sendt noen av deltakerne videre, kun for å gjøre henne forbanna, spøkte han overfor TV2-programleder og konferansier Stian Blipp, da TV-kanalen torsdag kveld presenterte sitt vårprogram på Popsenteret i Oslo

Jubileum
Idol har 10 års jubileum, og i dommerpanelet sitter to av Idols egne suksesser, Kurt og Tone Damli, i tillegg til Gunnar Greve Pettersen og Esben Dansken Selvig. Tydeligvis synes gutta det er gøy å plage den eneste jenta i panelet, men overfor Side2 utdyper Nilsen:

- Nei, jeg tar henne dødsalvorlig. Hun har vist gang på gang at hun vet hva hun driver med. Flere ganger har vi etter kikket bort på hverandre mens en deltaker har fremført, og er bare helt enige, uten å ha snakket sammen.

Nilsen er blant en av kanalens absolutt største trekkplaster våren 2013. Som dommer i Idol og deltaker i den andre sesongen av Hver gang Vi Møtes, blir han ofte å se på skjermen over nyttår.

Ny runde med suksessprogram
Hver Gang Vi Møtes ble en enorm suksess, og i tillegg til Nilsen, er det Marion Ravn, Lene Marlin, Anita Skorgan, Morten Abel, Magnus Grønneberg og Ole Paus som skal synge hverandres låter.

Marion kunne fortelle at for henne var det spesielt å møte sin helt i CC Cowboys, Magnus Grønneberg.

- Jeg ble skikkelig starstruck, for jeg elsker CC Cowboys.

For Kurt sin del var det særlig de to siste som han kom godt overens med.

- Jeg tenkte Wow, for noen jordnære og kule folk. De er det man kaller Hel Ved, og det er ikke noe påtatt med dem, de er skikkelig rock 'n roll, sier Nilsen, som forteller at de to programmene er noe han har sagt ja til, fordi det er relevant i forhold til musikk.

- Hver Gang Vi Møtes er dessuten innmari fint, og det er kollegaer man kan lære noe av.

Se en smakebit her:

HTML EMBED

Stjernespekket
Tone, som for tiden befinner seg i Los Angeles, blir det også mer av på skjermen. I en seks episoder lang serie følger TV-kanalen Tone, og seerne får et innblikk i hvordan livet som kjendis, forlovet og musikkartist fortoner seg.

Også Petter Northug kan TV-seerne bli bedre kjent med, i «Sirkus Northug», mens Madcon-gutta Tshawe og Yosef blir å se i Madcons Gale Verden.

I tillegg blir det en ny runde med «På Hjul Med Dag Otto». Under lanseringen fortalte hovedpersonene selv, Dag Otto Lauritzen og Kristian Ødegård, om da Håvard Lilleheie gjestet programmet og hans sykkelopplevelse på i Frankrike.

- Det er bare brostein hele veien og man sitter og humper på setet hele tiden. Etter løpet fikk jeg en sms av kona til Håvard, og hun var forbanna på meg, gliste Dag Otto, og viste fram bildet av Lilleheies forslåtte pung.

- Dette er da baksiden av pungen til Håvard, med blåmerker og kjøttsår, kommenterte Ødegård.

Hotel Cæsar, Torsdag Kveld fra Nydalen og Senkveld med Thomas og Harald fortsetter også ufortrødent videre. Det samme gjør nykommeren Ettermiddagen og The Amazing Race Norge. Og enda mer humor blir det i tredje sesong av «Dag».

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken