Gå til sidens hovedinnhold

Kuttet alkoholen – reddet stemmen

I fjor fikk stemmen til Mira Craig mye oppmerksomhet da hun avlyste konserter og konsertarrangørene raste. Nå er problemet løst.

(SIDE2): Avlyste konserter, stygge beskyldninger og krangelen med manager Merethe LaVerdi fikk mye fokus i fjor sommer.

Les mer: - Det verste jeg har opplevd

Mira Craig fortalte senere til Dagbladet at hun skulle opereres på Lovisenberg Sykehus i slutten av september 2006 for å fjerne to knuter på stemmebåndet.

Les mer: Mira Craig opereres

I et intervju med VG forteller Mira nå at hun likevel ikke har gjennomgått en operasjon. Hun forteller at etter fjorårets turne gikk hun rett i studio, og etter hvert mente legen at stemmebåndet var blitt såpass mye bedre at det ikke var forsvarlig med en operasjon.

- Jeg sluttet å drikke alkohol fullstendig. Det er vel ni måneder siden nå og jeg savner det ikke, sier hun til VG på spørsmål om hva hun gjorde for å ta vare på sine verdifulle stemmebånd.

Til helgen er Mira blant artistene som er kaster glans over Spellemannprisen. Hun er nominert i klassen for «Beste kvinnelige artist» og «Årets nykommer» for albumet «Mira Mira».

Les mer: Disse kan vinne Spellemann
Les også: En fest av en rumpevrikking
Les også: Mira «tok helt av»

På Miras blogg kan du sende henne en hilsen. Den finner du her.

Side2 spurte før jul sine lesere om hvem de mente var de heteste nykommerne på kjendisfronten. Mira Craig gikk da inn på førsteplass med 30 prosent av stemmene.

Les mer: Side2-leserne liker Mira

Reklame

Nå er det superpriser på Pondus-album