Gå til sidens hovedinnhold

Kvinne falt fra T-baneperrong

Kvinnen var beruset, og hadde også med seg en hund som måtte tas hånd om.

(iOslo): Les siste døgns politilogg fra hovedstaden her:

Kvinne falt fra T-baneperrong
BRYNSENG: Kl. 16.57 fikk politiets Operasjonssentral melding om en kvinne som var falt ned fra perrongen og ned på skinnegangen på Brynseng T-bane. Hun var meget beruset og hadde også med seg en hund som hun ikke var i stand til å ta vare på. T-banen stanset og kvinnen ble tatt med av ambulanse til Ullevål Universitetssykehus. Hunden ble tatt hånd om av politiet og plassert annet sted inntil videre.

Tyv ble redd og stakk
SKØYEN: kl 11.44 fikk politiet melding om at det hadde vært et innbrudd i en leilighet i Tangerudveien. Innbruddstyven hadde knust verandadøren for å åpne døren. En nabo så dette, og ropte til gjernings-mannen. Han ble skremt og løp fra stedet uten å få med seg noen gjenstander.

Dame falt og slo seg
ÅRVOLL: Kl 12.12 fikk politiet melding om at ei dame som lå i veibanen i Rødbergveien. Patruljen som kom til stedet kunne konstatere at damen hadde falt i fortauskanten og slått hodet. Damen ble med ambulansen.

Falt ned fra 3. etasje
Kl. 15.25 fikk vi melding om at det var en gutt som hadde ramlet ned fra 3. etasje. Det viste seg at vedkommende kom hjem til egen leilighet, men hadde ikke nøkler. Forsøkte derfor å klatre opp og inn via en veranda i 3. etasje. Det gikk ikke. Den 19 år gamle gutten ble fraktet til Ullevål Universitetssykehus, men det meldes ikke om store skader.

Mann med kniver forsvunnet
ULLEVÅL STADION: Kl. 16.32 i går ettermiddag fikk politiet melding om en person som hadde flere kniver bærende på seg. Han var sett ved Ullevål stadion. Mannen hadde disse knivene i bukselinningen. Politiet fikk en beskrivelse av mannen, men fant han ikke.

Les flere nyheter hos iOslo.no.

Reklame

Manchester City slår lillebror Manchester United søndag

Kommentarer til denne saken