Gå til sidens hovedinnhold

Kvinne i 80-åra alvorlig skadet – trolig påkjørt på spark

Kvinnen får behandling på Ullevål sykehus. Ifølge politiet er hun alvorlig skadet.

Ved 07.25-tida tirsdag opplyste politiet på Romerike at det hadde skjedd en trafikkulykke langs Hvamsvegen på Årnes, rett vest for Årnesbrua.

– Der er det en kvinnelig fotgjenger som er påkjørt. Hun er alvorlig skadet og hun er fraktet til sykehus med luftambulanse, sier operasjonsleder Karianne Knudsen i Øst politidistrikt til rb.no.

Ved 16-tida opplyser politiet at siste melding fra sykehus er at kvinnen i 80-åra fra Nes får behandling for alvorlige skader.

– Brukte trolig sparkstøtting

Sjåføren av bilen er en mann i 50-åra fra Nes. Han er avhørt av politiet, men ifølge påtroppende operasjonsleder Ronny Samuelsen er det lokalt politi som har gjennomført avhøret.

– Jeg kjenner ikke detaljene i det. Jeg kan derfor ikke gi noen redegjørelsen av hendelsesforløpet. Men jeg kan bekrefte at vi har avhørt både vitner til ulykken og sjåføren, sier operasjonslederen.

På ulykkesstedet observerte RB en sparkstøtting. Operasjonsleder Samuelsen forteller at den skadde kvinnen trolig brukte denne da ulykken skjedde.

Veien stengt

Politiet opplyste tidlig at påkjørselen hadde skjedd i et fotgjengerfelt. Det viste seg å ikke stemme. Vormsundvegen ble stengt en periode etter ulykken. Både politiet og Statens vegvesens ulykkesgruppe har gjort undersøkelser på stedet.

Innsatsleder Ketil Lund sier til RB at fører av bilen blir fraktet til legevakta for en sjekk og får videre oppfølging av helsevesenet.

– Han var sterkt preget av hendelsen, sier Lund til RB.

Politiet opplyste først til RB at det var en mann som var påkjørt, men rettet dette senere til å være en kvinne.

 

Les mer

Studentene blir bedt om å ha varmeflaske på kroppen: – Det er grisekaldt her!

 

Les mer

Da skiltet ble satt opp utenfor huset deres, fikk Live og Tom hakeslepp: – Det er helt uhørt

 

Reklame

Her kan du levere Lotto