Denne guiden er rett og slett for oss dumme menn. Slik at vi neste gang unngår å drite oss ut. Vi vil jo gjerne skjønne dere, men siden dere av og til kan være et snev kryptiske, trengs det litt hjelp.

Denne artikkelen er levert av Pondus. Les også:

20 grunner til at det er godt å være kvinne!

Fotball for uinteresserte

Her er dermed ni uttrykk som betyr litt ekstra når de kommer fra en kvinne:

1: «Greit»

Dette er ordet kvinner bruker for å avslutte en krangel der de har rett og du helt klart bare bør holde munn.

2: «Fem minutter»

Hvis hun kler på seg betyr dette fra en halv time og oppover. Fem minutter er kun fem minutter når du har fått lov til å se fem minutter til av Arsenal-Chelsea før du skal hjelpe til med husrengjøring.

3: «Ingenting»

Dette er når det er stille før stormen. Dette betyr garantert noe, og du bør helt klart være på alerten. Diskusjoner som starter med Ingenting ender svært ofte opp med #1.

4: «Bare gjør det»

Dette er en utfordring, ikke en tillatelse. For Guds skyld, Ikke gjør det!

5: Høyt sukk

Dette er faktisk ikke et ord. Men det fungerer som et non-verbalt utsagn, svært ofte misforstått av menn. Sukket betyr rett og slett at hun synes du er en idiot og hun undrer på hvorfor hun sløser bort tiden sin med å krangle med deg om ingenting.(For definisjon av ingenting se #3.)

6: «Det er OK»

Dette er noe av det farligste en kvinne noensinne kan si til en mann. Det betyr rett og slett at hun vil tenke vel og lenge på når og hvordan du skal betale for feilen din.

7: «Takk»

Hvis en kvinne takker deg, ikke spør hvorfor, ikke besvim, bare si vel bekomme og gå derfra. Unntaket her er hvis hun sier «Tuusen takk». Det er ren sarkasme og egentlig takker hun deg ikke i det hele tatt. Her er det SVÆRT viktig å ikke si vel bekomme For da kommer:

8: «Samme det»

Er en kvinnes måte å si F**k deg.

9: «Ikke bry deg om det, jeg fikser det»

Dette er også et farlig utsagn, som betyr at det er noe en kvinne har spurt en mann om mange ganger, men nå fikser det selv. Dette vil senere resultere i at mannen sier "Er det noe galt?" For kvinnens respons til dette se #3.

Har du eksempler på flere tlsynelatende harmløse utagn? Del dem gjerne med oss i kommentarfeltet!

Disse visdomsordene er nedfelt av gjengen i pondus.no. Disse sakene er mest lest der (av en eller annen grunn):