KVINNEGUIDEN.NO: Om du er singel og tenker at "den rette" aldri kommer til å dukke opp, skal du vite at det kommer til å skje - også med deg!

Master NLP Coach Vibecke M. Garnaas var Ungkaren-deltaker i 2003, og har dermed personlig erfaring med hva som skal til for å tiltrekke seg den rette!

- Jeg fant faktisk mannen jeg er gift med den samme høsten som programmet ble vist, og da hadde jeg jobbet mye med meg selv etter innspillingen. Jeg gikk fra å lete etter en kjæreste til å tiltrekke meg en. Det er stor forskjell, sier coachen til Kvinneguiden.

WEB-TV: - Kvinner dramatiserer og lager mye styr ut av det meste

Ferdig med tidligere forhold

Hun forteller at det er vanskelig å finne mannen i sitt liv hvis utgangspunktet er; "jeg er ensom og en partner vil løse problemene".

- Sjansen for å møte drømmemannen i en slik situasjon er liten. Da må du i stedet rette oppmerksomheten innover og fokusere egenskaper som gjør det mulig å finne glede i situasjonen du befinner deg i.

- Det vil løfte deg som person - noe omgivelsene vil merke. Først da er du klar til å tiltrekke deg "mannen i ditt liv", sier Garnaas.

- Hva er viktigst å tenke på når man ønsker å møte en fremtidig kjæreste?

- Det første spørsmålet du bør stille deg er: "Hvorfor ønsker jeg å finne en kjæreste?". Svaret er avgjørende i forhold til om du er klar til å innlede et forhold eller ikke.

- En kjæreste skal ikke være avgjørende for hvor fornøyd du er med livet ditt. Det skal være noe du tilfører livet fordi du ønsker det, og ikke fordi du prøver å dekke et behov, sier coachen og fortsetter:

- En annen viktig ting å tenke på er om man er ferdig med tidligere forhold. Har du klart å gi slipp på alle følelser relatert til tidligere forhold?

Les også:
Dette er drømmemannen
Dårlig idè med one-night-stand
Slik får du en sexy kjæreste

Pass deg for fellene:

Lurer du på hvordan du skal ta kontakt med fremmede for å gjøre et lite "fremstøt"? Det finnes en del uskrevne regler som man bør være bevisst på med hensyn til å ta kontakt med potensielle kjærester.

- Du bør da være klar over hva du er på jakt etter. Leter du etter drømmemannen så bør du forholde seg til disse, og da spesielt i begynnelsen, sier coachen.

Styr unna disse fellene:
* Usikkerhet: Kroppsspråket utgjør hele 58 prosent av all kommunikasjon, så sørg for at holdingen din utstråler selvsikkerhet.
* For tilgjengelig: Menn liker å jakte, så legg ikke for mye følelser i første, andre eller tredje møte.
* Desperat: Unngå å fortelle for mye om familiedrømmer.
* Alkohol: Snøvling og repeterende fortellinger virker mot sin hensikt.
* Rollespill: Vær deg selv!

Les hele saken på Kvinneguiden.no