(SIDE2): Den moderne kvinne har mange jern i ilden, men sex havner langt ned på prioriteringslista, hevder en ny studie.

Vil ha skjønnhetssøvnen sin

Mer enn 4300 kvinner fra Storbritannia, Brasil, Kina og USA har svart på spørsmål om hvordan de prioriterer sex, søvn, penger, teknologi og familieliv.

Resultatene viser at flertallet av kvinnene heller velger søvn fremfor sex, skriverDaily Mail.

68 prosent av de britiske kvinnene, 60 prosent av de amerikanske og 70 prosent av de kinesiske damene svarte at de heller villle sove enn å ha samleie. De brasilianske kvinnene var de som var minst bekymret for søvnen og kun 38 prosent svarte at de heller ville sove enn å ha sex.

Flertallet svarte også at de heller ville ha valgt teknologiske verktøy og hjelpemidler i stedet for sex hvis de bare kunne ha valgt å leve med ett av alternativene i tre måneder.

Trygghet fremfor luksus

Det samme gjaldt for spørsmålet om penger. Da kvinnene ble spurt om hva de ville valgt av mer penger, makt eller sex, svarte 80 prosent at de ville ha valgt pengene.

En trygg økonomi er med på å sikre familiens fremtid, noe som er ett av de viktigste prioriteringsområdene til kvinnene, ifølge Daily Mail.

Likvel er det ikke en formue i form av mye penger som blir sett på som en viktig suksessfaktor for å ha et lykkelig liv for damene. På spørsmålet om hvordan kvinnene vil definere suksess mente de at familie, lykkefølelse og en økonomisk trygghet er viktigere enn rikdom og luksus.