Gå til sidens hovedinnhold

En av tre har vibrator

Dagens kvinner vet hvordan de skal få orgasme og er ikke redde for å prøve ut nye ting.

(BIIPMAG): Forandrer sexlysten seg med alderen? Cosmopolitan forteller om hvordan kvinners sexlyst forandrer seg i løpet av årene.

Sexlyst
Har man bedre sex jo eldre man blir - eller føles det bra ut på forskjellige måter? Nedenfor kan du lese om hvordan sexlysten er hos kvinner i 20 og 30-årene.

Øvelse som tenåring
Når man passerer 20 år vet man hva orgasme er og hva som skal til for å få den. Hvis ikke med en partner, så alene. Tiden før tjueårene er ikke dårlig, men den føles mer som en tid da man kan øve seg. En tenåringsforelskelse er en slik øvelse som kan føre til at man skaffer seg inngangskortet til den egentlige festen. De fleste har hatt en spesiell person som de svermet etter og kunne leke med for å entre inn på hovedarenaen.

Mer åpne
De fleste kvinner mellom 20 og 30 år er mye mer åpne når det gjelder seksualitet enn den forrige generasjonen. I alle fall vet de alt om den teoretiske delen når det kommer til seksuelle leker, og noen av dem tør de også å prøve ut.

Bruker vibrator
En annen fin effekt av det å bli eldre: Guttene må ikke lenger tenke på den teite læreren under samleie for å kunne holde ut lenger enn bare to minutter. Kvinner vet rimelig godt hva en orgasme er og vil bombesikkert ha en. Hvis kvinner i 20 års alderen ikke får den, vet de i det minste hvordan man kan skaffe seg en selv. I dag har hver tredje kvinne mellom 20 og 30 år en vibrator.

Mest sex i forhold
Det ville singellivet har blitt en myte. De med størst sexaktivitet er de som er i fast forhold. Årlig har par i forhold mer sex en single personer.

Er dette sjokkerende? Bare ved første øyekast. Kvinner vet helt nøyaktig hva som føles best. Hvis de tenker seg om så vet de at en «one night stand» nærmer seg tenåringssex og er heller spennende enn tilfredsstillende. I tillegg så er kvinner håpløse romantikere. Omkring 80 % tror nemlig på den store kjærligheten.

Sex når hun vil
Skal man tro en undersøkelse som er utført, så ligger gjennomsnittet for antall menn som en kvinne har hatt sex med på 4,4. For noen er dette kanskje ikke realiteten. Kvinner i 30-årene vokste opp i en tid da en ny generasjon vokste fram og kvinner fikk så godt som like mye makt som menn. Dette var en ny tid der kvinnene også begynte å tenke nytt: «Sex når jeg vil, med hvem jeg vil og så ofte jeg vil».

Holder seg til én mann
Kvinner i 30-årene er mye mer avslappet og vet at deres utkårede gir likeså mye sexfornøyelse, som flere ulike menn ville ha gjort. Hvilken stilling som fører til orgasme er heller ikke lenger et mysterium for kvinner flest. Lysten på å finne ut nye leker i kjærligheten er på topp. Er det en skam? Ikke når man er i midten av 30-årene.

Siste fra biipMag: Gå til forsiden her.

Reklame

Her får du tak i bålpanner og ekstrautstyr

Kommentarer til denne saken