(SIDE2): Kygo - Kyrre Gørvell-Dahll (24) fra bergen - skulle sluppet sitt nye album fredag. Det skjedde ikke, og nå har han bedt fansen om unnskyldning for at det ikke skjedde.

- Hei folkens. Jeg er lei meg for at albumet er litt forsinket. Jeg har jobbet med det i halvannet år, og har ikke lyst å forhaste meg nå mot slutten. Jeg vil at det skal bli perfekt når jeg slipper det. Det er 99 prosent ferdig, så det er veldig nærme, skriver han på sin Facebook-side.

LES også: Kygo med ny Spotify-rekord

Der har han også gitt fansen et lite plaster på såret, lydklipp av det som kommer på albumet.

- Uansett, jeg har lyst å gi dere en liten smakebit på noen av låtene jeg har jobbet med. Håper dere liker det.

LES også: Snart er Kygo størst i Norge på Facebook

Fansen har tatt imot smakebitene med åpne armer, og virker å glede seg over det kommende albumet uansett, dersom man skal dømme ut fra kommentarfeltet på Kygos' Facebook-post.

- Dette kommer til å bli perfekt, jeg jeg gleder meg sånn til albumet. Elsker deg og musikken din!

Kygo har det siste året hatt fantastisk suksess med musikken sin, og da også langt utenfor landets grenser. Han har også blant annet gjestet Ellen DeGeners show, og han vant nylig prisen Årets Spellemann. Det falt ikke i like god jord hos alle, dog.

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/player?auth=Cg8GW45Q8LWykNNlUplwCYQGe67eoReFhsyzEhem0hDlvqLZnHcESIaai-bvEuxvIEI12wfYtm8kpUh5EiJUrhs6o-Ligjws&jsonp=screen9.api.embed&screen9="+typeof(screen9);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);