Gå til sidens hovedinnhold

Er denne ringen beviset på at Kylie Jenner er forlovet?

Har lagt ut bildet av en diger bling på ringfingeren.

(SIDE2): Kylie Jenner (18) har lagt ut et bilde av en diger diamantring på sin Instagram, og naturlig nok går ryktene om en forlovelse varmt i Hollywood.

LES med: Kylie Jenner om forholdet til Tyga: - Det er ikke slutt

Den glade giver skal være rapperen Tyga (26), så klart – Kylies kjæreste i perioder, de siste fire årene. Kylie selv har ikke sagt noe, som vel er like typisk.

Men paret har så langt vær en berg- og dalbane når det gjelder rykter og av og på-krangler. At hun bre var 14 år da de to begynte å date, var ikke noe som falt alle i god jord hos alle – han er åtte år eldre enn henne.

Også påstander om forlovelse har versert tidligere. I september benektet Kylie at de to hadde lovet hverandre noe mer. Det skjedde etter at Tyga i et intervju uttalte at «det er bare meg, min forlovede og noen kompiser jeg kjenner.

LES også: Mamma Kris: - Jeg synes at hun kunne ha dekket til rumpa

I november sa Kylie på «Keeping up with the Kardashians» at hun skulle gifte seg med Tyga. Det var muligens kun for å få noen reaksjoner – fra familie og TV-seere. For tidligere har hun sagt at hun ikke har noen planer om å gifte seg på en stund.

De to var i alle tilfelle svært så kosete på mamma Kris Jenners store julefest, og paret virket svært så amorøse og kysset foran fotografene.

LES mer: Her er beviset på at de er sammen (igjen)

Reklame

Påskeegg 2021: Dette er våre favoritter

Kommentarer til denne saken