(SIDE2:) Kylie Minogue ble diagnostisert med brystkreft i 2005. Hun har vært kreftfri i fem år, men det er likevel fremdeles tøft for popstjernen å minnes den tunge tiden.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

- Det var familien min som støttet meg gjennom de virkelig harde og mørke stundene, sa Minogue i intervjuet med Channel Sevens Sunday Night.

Forlot studio
«I Should Be So Lucky»-stjernen åpnet seg med tanke på sykdommen, men følelsene tok overhånd da hun skulle fortelle om et møte med et barn. Øynene fylte seg med tårer da hun snakket om hvordan det var å møte barnet som hadde kreft, like etter at hun selv hadde begynt kampen mot sin egen sykdom.

- Jeg snakket med foreldrene, barnet, og ga dem min støtte. De stirret bare på meg og sa at de håpet at jeg klarte å bekjempe kreften!

Da Minogue mintes denne hendelsen ble det for sterkt for henne, og hun måtte forlate studio et øyeblikk før hun klarte å fortsette intervjuet.

Klar for turnè
Intervjuet ble gjort i forbindelse med artistens Aphrodite-turne. Foruten at hun er klar for verdensturné igjen, avslørte Minogue at hun «kanskje» skal gifte seg med kjæresten Andres Velencoso.

Skiva «Aphrodite» kom ut i fjor, og er Minogues 11. studioalbum.

LES ANMELDELSEN: Plankekjøring fra Kylie