Gå til sidens hovedinnhold

- Flytt deg, Kylie!

To australske søstre mener de har tatt over som musikkens homseikoner.

(SIDE2): Nærmere bestemt er det et tvillingpar som har bedt poplegenden Kylie Minogue om å gi plass i rollen som globalt homseikon.

Homsehymne
Søstrene Jessica og Lisa Origliasso - bedre kjent som «The veronicas» er spente like før deres neste singel kommer ut, som de selv kaller en homsehymne.

- Det er virkelig flatterende, spesielt i Australia hvor Kylie har vært det homseikonet. Det er på tide hun flytter litt på seg, sier Jessica.

Siste nytt fra Side2 akkurat nå? Sjekk forsiden her!

- Vi elsker henne, men hun har en svært forskjellig stil fra oss. Vi er en blanding mellom Kylie og Pink.

- Marionetter
For tiden er de to på turné i Storbritannia, landet der musikken de er inspirert fra kommer, elektropopen.

- Pop er et skittent ord dersom du står et sted mellom (Lady) GaGa og Britney (Spears) i USA, men vi har i tillegg en haug med trommer og gitarriff, så vi er vanskelige å sette i bås, sier søstrene, som kritiserer hvordan store deler av musikkindustrien er bygd opp.

- Vi lever i en verden der 50 år gamle menn skriver sanger for unge jenter som synger. Hva er poenget i å være en artist dersom man bare er en marionett?, lurer de to på.

Egne klær
The Veronicas ble dannet i 2005 i Brisbane, og har vunnet flere priser for sin elektrobaserte pop-rockmusikk etter to albumutgivelser. Deres andre album, som kom ut i Australia i 2007 og gjorde stor suksess i hjemlandet, skal utgis i USA og Storbritannia i begynnelsen av juni i år.

I tillegg har de to søstrene en egen kleskolleksjon, som de startet i 2007.

Kommentarer til denne saken