(SIDE2): Om du har tenkt deg innom «Unbreakable»-turneen til Janet Jackson, burde du holde utkikk etter hennes yngste bakgrunnsdanser, Kyndall Harris.

Se henne danse i videoen øverst i saken!

Følg drømmer

Allerede som seksåring danset hun for NBA Juniors i Memphis Grizzlies, og før hun ble med på Jackons turné hadde hun allerede skaffet seg oppmerksomhet på Youtube for dansevideoene sine.

Det er ingen tvil om at jenta har stor personlighet, og store drømmer. Da hun ble konfrontert med det å være en inspirasjonskilde for andre unge jenter av en lokal radiostasjon, svarte hun enkelt og greit:

- Du må alltid følge drømmene dine. Aldri gi opp, og aldri la noen fortelle deg hva du ikke kan gjøre. Gå etter det du vil ha.

Beyoncé er fan

Det stopper imidlertid ikke med Janet Jackons turné for tolvåringen. Det viser seg nemlig at selveste Beyoncé har lagt merke til den unge danseren.

På et bilde lagt ut av Kyndall Harris på Instagram, poserer hun sammen med Beyoncé og datteren Blue Ivy bak scenen. Sammen med bildet har hun skrevet:

«Den talentfylle Beyoncé og hennes vakre datter Blue Ivy kom til showet i går. Herregud, dette er et av de mest fantastiske øyeblikkene i mitt liv. Tusen takk for alle de fine ordene, Mrs. Carter. Jeg vil aldri glemme dem, du og Blue Ivy er verdens beste!».