Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg liker trashy

Gemma er besatt av brunkrem, løshår og sminke. I «Kyss, date, dropp?» får hun makeunder.

(SIDE2:) Programleder Jenny Frost og Personal Overhaul Device (POD) forvandler folk som er litt mye av det gode, til naturlige skjønnheter.

I første episode av «Kyss, date, dropp?» handler det blant andre om Gemma, som liker å bli kalt Levi.

25-åringen bruker mye løshår og brunkrem. Moren synes datteren ser ut som en 35-åring som prøver å se ung ut.

- Jeg liker trashy, sier Gemma.

Jentene bak sminken
«Kyss, date, dropp?» heter originalt «Snog, Marry, Avoid?». Det er en britisk TV-serie med Jenny Frost i spissen. Relityshowet handler om jenter som er besatt av utseende og klær, og har en overdreven sminkebruk. Disse jentene skal få hjelp til å tone ned stilen sin, og få makeunder istedenfor makeover.

Det er en såkalt POD, «the Personal Overhaul Device», som hjelper jentene med nytt utseende. Poenget er at datamaskinen kun forstår seg på naturlig utseende.

POD spør også vanlige folk om de ville kysset, datet eller droppet jenta. Ut ifra svarene blir jentene for eksempel bedt om å ta av seg all sminken, eller gjøre andre endringer på utseende. Etter forandringen spør POD igjen folket om hva de synes om personen.

Senere møter Frost personene igjen for å se om de har bevart forandringen, eller gått tilbake til sin gamle stil.

- Frekt!
I torsdagens program får vi et innblikk i livet til Gemma. Hennes kjendisforbilde er Jodie Marsh - den tidligere glamourmodellen som til stadighet dukker opp toppløs i britiske tabloidaviser. Før Gemma skal tone ned sin stil får hun en dom av POD. Datamaskinens første utsagn er at Gemma ser ut som en drag queen som er fyllesyk, og at hun baserer stilen sin på Barbie.

- Så frekt, svarer 25-åringen.

Videre har POD vist bilder av Gemma til folk på gaten, og deres vurdering er blant annet at hun ser ut som en dårlig utgave av Britney Spears. 95 prosent av de spurte mennene sier de kun ville ha spandert en kebab på henne framfor en middag eller gi henne smykker. Noen sier også at hun ligner på en mann eller pornostjerne. På spørsmål om menn ville kysset, datet eller droppet henne, svarer alle sistnevnte.

- Bare fordi jeg ser slik ut betyr det ikke at jeg er den folk tror jeg er, sier Gemma.

Hun tar make underutfordringen i programmet. Blant annet må Gemma farge håret, ta av seg all sminken og få en mer klassisk klesstil.

- Det ser ikke ut som meg, sier hun etter totalforvandlingen.

Men kommer hun til å beholde sitt nye utseende? Etter tre måneder møter Frost deltakerne igjen.

I kveld, torsdag, klokken 21:00 er det premiere på «Kyss, date, dropp?» på TLC.

Reklame

Vårens kuleste sneakers til herre

Kommentarer til denne saken