Gå til sidens hovedinnhold

Kyss og fest med Oscar

Hilary Swank gråt og kysset på ektemannen, Clint Eastwood (74) klemte på mamma, og Leonardo DiCaprio nøyde seg med å klemme hånden til sin kjære. Se hvem som kysset hvem på Oscar og les alt om festen her.

LES ALT OM VINNERNE OG SE FILMKLIPP

SEXY PÅ OSCAR - KJOLESPESIAL!

SE BILDER FRA DEN RØDE LØPEREN

SE BILDER AV VINNERNE

Oscar-kveldens store vinner Clint Eastwood skrøt godt av sine gener under utdelingen – og med god grunn. I salen satt hans spreke, 96 år gamle mor og fulgte sønnens vei til podiet.

Etterpå var det fest. Den gjeveste festen er Vanity Fairs årlige Oscar-party der det gjelder å se og bli sett. I skrivende stund er festen i full gang. Clint Eastwood var selvfølgelig æresgjest - med mor på 96 år.

Gode gener
- Hun er med meg her i dag igjen, så i kveld takker jeg henne for hennes gener. Jeg antar jeg bare er en guttunge. Jeg har mye jeg har lyst til å gjøre ennå, sa 74-åringen.

Hilary Swank hadde forbannet seg på at hun denne gangen ikke måtte glemme ektemannen Chad Lowe om hun vant – dermed måtte hun rope over musikken som kutter stjernene for å takke Clint Eastwood da hun var beste kvinnelige hovedrolle for «Million Dollar Baby».

Felte tårer
Swank felte sine modige tårer over sin andre Oscar.

- Jeg vet ikke hvorfor jeg fortjener dette. Jeg er bare en jente fra en trailerpark med en drøm, sa hun.

Swank som stilte i en tilsynelatende tekkelig blå kreasjon opp til halsen, avslørte en dyp utringning bak.

- Jeg visste det ville bli litt kjølig i dag så jeg kledde meg skikkelig, spøkte hun.

Bryllups-håp
Cate Blanchett som spiller Katharine Hepburn i Martin Scorseses «The Aviator» hadde sin eldste fireårige sønns fremtid i tankene da hun takket Scorsese for rollen.

- Jeg håper min sønn vil gifte seg med din datter, sa hun. Selv kom hun med sin saksofonistektemann, Andrew Upton og holdt godt tak i ham hele kvelden.

Kveldens vert, Chris Rock, sa at Blanchetts rolle som Hepburn var så overbevisende at Sidney Poitier som spilte med Hepburn i «Gjett hvem som kommer til middag?» dukket opp hos Blanchett for aftensmat.

Roberts ut av skjul
Julia Roberts kom ut av sitt skjulested og bar svart kort tid etter at hun fødte tvilligene.

En langt mer formfullendt Roberts enn vi er vant til, strålte og fikk mye oppmerksomhet der alle klemte på henne som hun skulle vært en bortkommen person som endelig hadde vendt hjem.

Leo og Gisele er sant
Leonardo DiCaprio og Gisele Bundchen viste igjen at de er et par, men den strenge DiCaprio holdt kjærtegnene for seg selv.

Den rutinerte stjernen lot seg ikke intervjue med kjæresten ved sin side, men kom tilbake alene til motedronning Joan Rivers og erklærte at å snakke om hva han hadde på seg var en helt ny opplevelse.

Kirsten Dunst hadde med sin bror og en nydelig kjole, men på spørsmålet om hun kom til å bruke den igjen svarte hun følgende:

- Nei, det tviler jeg på siden jeg må levere den tilbake.

Renee Zellwegger kom i en rød, lang kjole og mørkt hår. Relativt mye slankere enn året før som blondine etter Bridget Jones. På spørsmålet om hun hadde det mest moro som blondine eller brunette svarte hun:

- Det kan du spørre meg om i morgen ettermiddag.

Web-TV: Oscar-stjernene på den røde løperen
Filmstjernene glitret om kapp med blitzregnet på vei til Oscar-utdelingen.

Web-TV: Backstage etter Oscar-utdelingen
Oscar-vinnerne svarte på spørsmål fra pressen etter showet.

Web-TV: På vei til kjendisparty
Filmstjerner og andre kjendiser viste seg frem for pressen på vei til "after-parties".

Web-TV: Filmstjernene på the Governors Ball
The Governors Ball er den første av en rekke fester og begivenheter etter Oscar-showet.

DISKUTER OSCAR I VEGGAVISEN

Reklame

Slik gjør du bålpannen om til en pizzaovn

Kommentarer til denne saken