Gå til sidens hovedinnhold

Kat Von D uten tatoveringer

Se LA Ink-kjendisen uten kroppskunst.

(SIDE2): Tatoveringskunstneren Kat Von D dekket hele kroppen med concealer på fotoseanse i forrige episode av LA Ink.

Se bildespesial nederst på siden.

Uten en tråd - og uten blekk
Kat Von D har tatovert kjendiser som blant andre Steve-O, Frank Iero, Lady GaGa, Kerry King og Lemmy Kilmister.

Foruten å være kjent for sine tatoveringsportretter, har Kat Von D grunnlagt festivalen Musink, skrevet en bok med en samling av kunsten og tatoveringene hennes, og hun har sitte eget sminkemerke kalt Sephora.

Med tanke på promotering av sistnevnte prosjekt, stilte Kat nylig toppløs. For å rette fokus på en ny sminkekolleksjon, gikk et sminketam til verks og dekket hele hennes tatoverte kropp med dekkrem. Etter fem timer med sminking, var det vanskelig å se at den tatoveringsfri kroppen var Kat Von D sin, skriver SplashNews.

- Dette blir første gang siden jeg var 14 år, at jeg blir helt uten tatoveringer, sa hun før concealeren skjulte kjennemerkene hennes.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Konseptet
LA Ink er et realityprogram som følger hendingene på «High Voltage Tattoo», et tatoveringsstudio i Los Angeles, California. Her hjemme blir det sendt på Discovery Channel. Det ble originalt sendt i USA på fjernsynsskanalen TLC, og hadde premiere i 2007.

Butikken er eid av tatoveringsartist Kat Von D, som tidligere var å se på Miami Ink, før hun sluttet og dro tilbake til Los Angeles, der hun åpnet «High Voltage Tattoo».

I TV-serien handler om forskjellige kunder som forklarer historien om og hvorfor de valgte å få tatoveringene deres. Seriene utforsker også livene til tatoveringsartistene i studioet.

(Kilde: Wikipedia)

2203

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken