Gå til sidens hovedinnhold

Har du hørt om Ladurée?

Merket er like stort som Chanel og Dior i resten av Europa. Nå lanseres det i Norge.

(SIDE2): Ladurée ble grunnlagt av franskmannen Louis Ernest Ladurée og det hele startet som et bakeri. Merkevaren ble innen kort tid kjent for sine fargerike makroner som i dag finnes i 50 ulike smaksvarianter.

Ladurée selges i dag i 20 ulike land verden over og sortimentet har utvidet seg til å inneholde elegante duftlys, såper, vesker og andre assessoarer.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

- Første forsendelse revet bort
Det er den nyetablerte nettbutikken House of Bahus som har fått en eksklusiv avtale om å selge sin produkter for det berømte franske luksusmerket på nett.

Nettbutikken er den Beate Taranger og Mia Kalve som står bak.

- I Europa er Ladurée like stort som Dior og Chanel, og vi er stolte over å kunne presentere Ladurée i vårt produktsortiment, ikke bare som første aktør i Norge men også som første aktør i Skandinavia. Første forsendelse er allerede revet bort og pågangen fra kunder som ønsker produkter fra Ladurée er sterkt økende, sier Kalve og Taranger.

De to har til sammen over 20 års erfaring som stylister innen film og TV og har jobbet sammen med navn som blant annet Liv Ullmann, Dorthe Skappel, Madcon og Kanye West.

Mia Kalve er utdannet stylist og make-up artist. Kalve har jobbet innen TV og film i flere år, blant annet har hun jobbet i kulissene på ni Varg Veum-filmer. Beate Taranger er utdannet hårstylist og make-up artist, og har flere års erfaring som frisør og stylist.

Fra kjendisverdenen til havgapet
Det å kombinere all resingen i jobben som stylist med et familieliv på Austevoll viste seg å bli en utfordring. Løsningen ble å starte Austevolls første nettbutikk.

Nettbutikken administreres fra Austevoll i et 100 år gammelt hus bygget av Mia Kalves tippoldeforeldre. I huset er det også etablert et showroom hvor nye produkter fotograferes og presenteres.

- Huset har lang historie som handelssted, bakeri og apotek. Vi synes det er fint å kunne fortsette de rike handelstradisjonene, sier Beate Taranger.

House of Bahus ble etablert i september 2012. House of Bahus har opplevd en sterk vekst på kort tid, og de har nå fått enerett på flere store kosmetikkgiganter.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken