Gå til sidens hovedinnhold

- Adele er større enn meg, men ingen sier noe om det

Lady Gaga har gått opp 13 kilo, men er lei av at folk kommenterer vekta.

(SIDE2:) «Pokerface»-stjernen avslører hva hun tenker om vektkritikken.

Fan av Adele

- Helt ærlig så har jeg lagt på meg rundt 13 kilo. Det går til og med rykter om at jeg er gravid. Adele er større enn meg, men ingen sier noe om det? spør Lady Gaga i et intervju med Stylist UK . Men kommentaren om artistkollegaen er ikke ment som noe negativt fra popstjernen.

- Jeg skulle ønske jeg kunne matche hennes selvtillit og kvinnlige styrke. Jeg trenger å være en sterk person som skal være et godt forbilde for å hjelpe unge mennesker, fortsetter Lady Gaga.

«Vær stolt av kroppen din»
Videre i intervjuet sier popstjernen at hun ikke bryr seg om at folk kaller henne for tykk og for bare noen få uker tilbake publiserte artisten undertøysbilder av seg selv for å slå tilbake mot kritikerne.

Mest lest i Nettavisen nå:

Under et av bildene skrev Gaga at hun har slitt med spiseforstyrrelser, og fikk bulimi og anoreksi da hun var 15 år gammel. Popdronningen har tidligere snakket om sine problemer i forhold til sin egen kropp og vekt, men i dag hevder sangfuglen at hun er langt mer fornøyd med egen kropp og utseende enn hun har vært tidligere.

Tidligere i år startet Lady Gaga internett-kampanjen «Body Revolution» der hun ba sine fans om å legge ut bilder av seg selv og være stolte over sine kropper.

Kommentarer til denne saken