Gå til sidens hovedinnhold

- Beyonce er et redskap

Lady Gaga forsøker å forklare hva hun ønsker å oppnå.

Svenske Jonas Åkerlud og Lady Gaga lar den vanligvis ganske prektige Beyonce spille en djevelsk karakter i videoen til «Telephone», og ifølge 730.no forteller Gaga til radiostasjonen Power 106 at dette var en liten del av et større bilde.

Den pretensiøse 23-åringen drar på i sin noe diffuse forklaring:

- Vi kommer definitivt overens. (Beyonce) er en god venn av meg og jeg gledet meg til å lage denne videoen med henne. På flere måter dreier videoen seg mer om henne enn meg. Det var på en måte et «pop-art»-vågestykke for meg å ta henne med inn i min verden. Videoen er et slags forsøk på å slette popmusikk slik vi kjenner den så langt, sier Gaga.

- Meningen er å forandre verdens oppfatning om hvordan en popvideo burde være, og (Beyonce) er på en måte et redskap for dette. Realiteten er at det er flere folk i verden som kjenner til hennes estetikk enn min. Jeg ville på en måte forandre hvordan man ser henne via en video.

I natt twitret den bifile eksentrikeren en tegningen av kunstneren Yamini, som hun kaller «briljant». På bildet har hun benet sitt over lårene til Beyonce, som holder hennes ankel, mens Gaga har sin egen hånd i skrittet.

Se bildet og en «behind the scenes»-video!

Den nesten 10 minutter lange videoen starter med at Gaga kastes i et brutalt kvinnefengsel hvor hun strippes av vaktene, som avkrefter at hun ikke har penis. Lady Gaga får ta én telefon, selvfølgelig til Beyonce, som henter henne i den gule Pussy Wagon-bilen som Uma Thurman bruker i Quentin Tarantinos «Kill Bill».

Uten å røpe det som skjer, kan man nevne at massedrap og en dans à la Hells Angels møter musikalen «Hair» er noen av ingrediensene.

Se den episke Lady Gaga/Beyonce-videoen her!

12 timer etter premieren hadde «Telephone» over 500.000 views bare på én YouTube-side.

Reklame

Dette er klærne kjendisene bruker i 71 grader nord

Kommentarer til denne saken