Gå til sidens hovedinnhold

Lady Gaga viste frem trusene

Nye bilder kan sette stopper for spekulasjonene om Lady Gaga er kvinne eller mann.

(SIDE2): Denne gangen ved å vise frem blondetrusene. Spørsmålet er om dette var et planlagt stunt.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

Tynn blondetruse
Lady Gaga (23) som ble fotografert på hotellbalkongen på Fontainebleu hotell i Miami torsdag morgen, hadde kun på seg en tynn blondetruse og blazer da fotografene foreviget øyeblikket.

Se bildene her(dette er en ekstern side og Side2 har ingen ansvar for innholdet på denne siden)

Det snodige er at bildet ble tatt nedenfra og opp, og det så ikke ut til at Gaga var det minste bekymret for hvordan hun ble iaktatt. Hun var mer opptatt av å snakke i telefonen, og brydde seg ikke om fotografen som fikk fritt innsyn til nedre del av hennes syltynne blondetruser.

Se bilder av Lady gaga i bildekarusellen under!

- Jeg ser ut som en transtevstitt
I USA har det blitt satt spørsmål ved om «Poker Face» sangeren er mann eller kvinne, og kanskje er dette et forsøk på å avkrefte myten en gang for alle.

Sangeren har selv uttalt at hun ser ut som en transtvestitt, og kan ikke skjønne hvordan hennes spesielle stil gir henne sex-appeal.

- Jeg føler rett og slett ikke at jeg er sexy. Det er merkelig. Og ukomfortabelt. Jeg ser på bilder av meg selv, og jeg ser ut seom en transtvestitt. Det er utrolig. Jeg ser ut som Grace Jones, androgyn, robo, fremtidig motedronning. Det er ikke det som er sexy. Det er grafisk og det er kunst, skal hun ha uttalt til Celebrityfix.

Se hvordan hun så ut for fire år siden.

Konturene av kjønnsorgan
Det var under en konsert under Glastonbury Festivalen i England i sommer at ryktene om hun var en mann skjøt fart. Det ble hevdet at man kunne se konturene av et mannlig kjønnsorgan under trusene hun hadde på seg.

- Jeg tror virkelig ikke noens (kjønnsorgan red.anm.) er hard, når jeg ser på det. Jeg tror bare de er forvirret, og kanskje littegranne redd, skal artisten selv ha uttalt vedrørende bildene fra konserten.

Se videoe fra konserten under:

HTML EMBED

Minimale plagg
Det er derimot meget usikker på om det er noe hold i ryktene. Den oppsiktsvekkende artisten stiller ofte i bodyer og truser av minimal størrelse på scenen - og det er lite som tyder på at hun har noe mannlig kjønnsorgan.

Selger for millioner
Det er verdt å merke seg at den amerikanske artisten var i Miami for å holde en kosert på Fontainbleu hotel - en forestilling som skal ha solgt for mer enn 6 millioner norske kroner.

2708

Kommentarer til denne saken